dilluns, 15 de desembre del 2008

EL JUVENIL "B" CAU INJUSTAMENT,
AL MOSTRAR-SE NEGAT CARA A PORTA




RCDE Juvenil “B”: 0 – CF Badalona “B”: 1

La injustícia en el futbol feta realitat

El RCD Espanyol va perdre ahir diumenge davant el Badalona en el xoc corresponent a la Lliga Nacional Juvenil a la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’equip de Lluis Planagumà va trencar una ratxa de cinc victòries consecutives al caure derrotat davant un conjunt que va encertar a la primera ocasió que va gaudir, i es va defensar amb molta sort, enduent-se els punts quan el més lògic hagués sigut que hagués sortit golejat de Sadrià.

L’Espanyol mica a mica va anar posant setge a la porteria badalonina, i la primera clara ocasió dels espanyolistes va ser quan Rubén controla i encara al porter i remata superant-lo amb el infortuni que la pilota acaba colpejant a la base del pal dret quan ja es cantava el gol.

La segona ocasió va ser un cop de cap de Nierga en un servei de cantonada, quan es va avançar bé en el salt però es va marxar per sobre del travesser.

L’ocasió més clara del primer temps va ser una jugada molt desgraciada ja que en la mateixa boca de gol els dos davanters espanyolistes van ser incapaços d’anotar, primer rematant al travesser i el refús rematat de cap a un parell de metres de la línia de gol, fora, i per més inri, a la continuació de la jugada que no havia sortit per la línia de fons, es va reclamar penal per ser derribat el jugador espanyolista sense que el col•legiat assenyalés res.

Es consuma l’infortuni en el segon temps. Gol del Badalona
Només començar el segon temps, el Badalona agafa badant la cobertura espanyolista i pel centre un davanter visitant encarant al porter espanyolista aconsegueix donar la sorpresa.

L’Espanyol que li costa reaccionar després del gol, comença a recuperar el to a partir del primer quart d’hora d’aquest segon temps i fins el final serà un autèntic atac i gol: Carles Mur en jugada individual es marxa de fins a tres jugadors, però el seu xut es blocat pel porter.

Amb Clerc per banda esquerra l’equip intenta guanyar més profunditat, però la primera centrada del lateral no pot ser culminades per Nierga al segon pal.
Ho intenta per l’altre banda Albert, penetrant i xutant però el meta visitant tapa el pal curt.

En rematades tampoc hi va haver premi: Xut de Ruben rebutjat pel porter, mitja volta de Nierga i xut als núvols.
En una jugada ben trenada entre Mur i Albert, la centrada cau a als peus al primer pal a Rubén i per més inri, es destorbat per Pablo quan xuta.

El Badalona no sentència, pateix, però guanya
La segona ocasió dels visitants es avortada per Eloi llençant-se als peus del davanter fent-se amb la pilota. La tercera ocasió badalonina acabarà amb un xut alt per sobre la porteria.

L’Espanyol intenta ja en els darrers minuts i en l’afegit marcar el gol de l’empat.
Albert Blázquez té el gol en las seves botes davant la sortida del porter, però eleva massa la pilota i es perd per molt poc fora.

La darrera jugada en el últim instant del partit, ens va donar la impressió que ni el que el matx hagués durat mitja hora més tampoc el gol hagués arribat en aquest encontre. Ja ni possible resulta relatar-la, en qüestió de segons, no entra la rematada davant la mateixa boca de gol, el refús va a Clerc que centra dins l’àrea i la pilota es passeja a mig metre de la línia de gol sense que Ruben arribi quan només feia falta tocar-la.


Dir que el conjunt de Planagumà no va comptar amb la presència de Jordi Amat (sanció) i amb l'olfacte golejador de Tello i Gabri.



RCDE Juvenil B: Eloi Mir, Albert Blázquez, Cristian Márquez, Josep Llorach i Antonio; Xavi Montcusí, Pau Senent, Carles Mur i Chicha; Marc Nierga i Rubén.
En el segon temps, Clerc, José Carlos i Pablo.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M