diumenge, 14 de desembre del 2008

EL FEMENÍ NO TÉ
PIETAT DE L'At. MÁLAGA


















RCD ESPANYOL FEMENÍ: 7 – At. MALAGA: 1

Fàcil i maco
El RCD Espanyol Femení “A” ha guanyat per fi un encontre en la Ciutat Esportiva en el present campionat sense fer patir als seus incondicionals que han desafiat el fred imperant per animar al conjunt de Diego Morata que suma tres punts més en un encontre ben encarrilant des del minut 3 de joc i en el que d’estar més encertades diferents jugadores cara a porta, la golejada hagués estat d’autèntic escàndol.

Val a dir a més que el triomf (davant un Málaga molt feble cal també dir-ho) s’ha assolit sense la presència en la gespa de tres de les que eren considerades titulars com son Cristina a la porteria, Noemí (que ha sortit en la recta final del matx) i Adriana, la golejadora espanyolista que ve patint molèsties en les darreres setmanes i el tècnic espanyolista ha preferit donar oportunitats a la resta de noies que han complert golejant ja a la primera part (6-0).

Marta Cubí obre la llauna als primers compassos de partit
La primera acció de perill a l’àrea de les andaluses, ha acabat amb la rematada letal de Marta Cubí, encetant una golejada que ja es presumia gran, a tenor de la rapidesa en obrir el marcador en comparació amb el partit davant el Puebla Extremadura que li va costar més de setanta minuts.

L’Espanyol ja podia haver decidit amb una rematada de Vero que surt per sobre la frontal o una jugada en la que la passada de Corredera a Cubí no es aprofitada per la davantera perica que xuta a les mans de la meta Chelsea.

Qui no perdona és Sara Serna en rematar a boca de canó una bona assistència de Marta Cubi centrada des de la dreta.
Només dos minuts després del segon gol, Marta Cubí es objecte de penal, assenyalat per Corredor i transformat per Vero en el tercer gol de l’encontre.

L’Espanyol continua atacant, i fruit del domini abassegador arribarien més oportunitats: Mitja volta de Cubí, fora, remat de Marta Torrejón de cap en un servei de cantonada de Ane i blocat per la portera visitant...

Marta Cubí establiria el quart gol en ple monòleg blanc-i-blau, al rematar en la boca de gol a plaer després de controlar bé l’esfèrica i davant les facilitats d’un equip andalús que ha deixat una imatge de poca solidesa defensiva davant un bon Espanyol.

La primera aproximació visitant, ha quedat en res al creuar-se molt oportuna Míriam. Marina era una espectadora més. Una centrada de Corredera, pentina Sara i d’esquenes (com en el derbi) Míriam remata acrobàticament obligant a lluir-se a la portera rival.

Hat trick de Sara
Sense gaire angle dins l’àrea petita xuta i la pilota colpejant en Poti acaba entrant dins la porteria significant el cinquè de l’equip i segon del seu compte particular.

Silvia Meseguer ho prova però el seu tret de fora l’àrea es marxa `per sobre el travesser. Una excel·lent jugada de Sara, amb retall inclòs a la seva marcadora i centrada al cap de Marta Cubí, responent al remat d’aquesta una bona intervenció de la meta visitant desviant l’esfèrica a còrner.

Sara aconseguirà el hat trick anotant amb un remat creuat perfecte, elevant a la mitja dotzena el resultat; guarismes amb que s’arribaria al descans, més propis d’un encontre de tennis que de futbol (veure foto).

Al segon temps, moltes ocasions però menys encert
Amb un resultat tant contundent, com és del tot lògic el segon període ha anat baixant d’intensitat, tot i que les espanyolistes han tingut moltes ocasions encara per ampliar les diferències.

El segon temps ha comptat amb la presència de Lara i Vanesa en detriment de Vero i Chola, i al poc hem comptabilitzat ja el primer perill sobre la porteria visitant en un tret des de la frontal de Carol que s’ha marxat per sobre el travesser.

Fruït de la desmoralització...
Amb un resultat tan contundent, ja l’únic que li falta a l’equip golejat es fer-se un auto-gol: I això també ha succeït quan Sara Serna ha protagonitzat una gran jugada arribant a línia de fons i la seva centrada ha estat rematada contra la seva pròpia porteria per la dorsal 10 Sonia, significant el setè gol perico.

Qui ha tingut ocasions per augmentar la golejada ha estat Marta Corredera que ha realitzat un gran encontre però no ha estat encertada cara a porta: Una passada excel·lent de Sara i l’extrem dreta sense molt angle, xuta a les mans de Chelsea que tapa el forat.

Cubí, lesionada
Llavors ha tingut lloc la lesió de Marta Cubí, que ha tingut que ser retirada no sortint pel propi peu, fet que pot indicar pressentiments bastants negatius. Esperem no sigui greu.

Curiosament, Marina (la visitant) ha batut a Marina (la espanyolista) d’un bon remat en la única ocasió que ha tingut el conjunt andalús, aconseguint el mal nomenat gol de l’honor.

Més difícil errar-les...
Joana (que ha sortit per Cubí) ha tingut el gol després de superar a Chelsea i tota sola quan es cantava el vuitè, ha rematat fora (ajustat al pal dret).

Una obertura de Lara a Corredera a l’espai i la centrada de l’extrem perica es rematada de primera per Joana engaltant una volea que es marxa alta en una bona triangulació.

Marta Corredera i Joana en una ocasió doble no encerten a marcar amb Chelsea totalment venuda. El tret de Joana es marxa als núvols.
Tampoc entre Sara encerta en culminar una molt bonica jugada originada entre ella i Míriam.
Carol ha obligat a lluir-se a Chelsea en desvia a còrner un remat de la migcentre espanyolista després d’una bona passada de Sara.
La darrera ocasió ha estat conseqüència d’un servei de cantonada de Noe que Míriam ha rematat de cap i sota pals, Sonia ha salvat el gol junt el pal esquer.

Superioritat total, moltes ocasions, i marcador clarament curt.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Marina Marimón, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Chola, Meseguer, Carol, Vero, Corredera, Marta Cubí i Sara.
Substitucions: Lara Rabal per Vero i Vanesa per Chola, respectivament, al m. 46; Joana per Marta Cubí, m. 62; Noemí per Meseguer, m.78.

At. Málaga: Chelsea, Poti, Isa, Rocío, Ana Manta, Chus, Belén, Anita, Marina, Sonia i Pitu
Substitucions: Maria José per Poti, m. 46; Noelia per Anita, m. 67; Lara per Pitu, m. 75.

Àrbitre: Corredor Pérez, del comitè territorial català.

Gols: 1-0: Marta Cubí, m.3; 2-0: Sara, m. 13; 3-0: Vero (pen.), m.15; 4-0: Cubí, m. 25, m. ; 5-0: Sara, m.33; 6-0: Sara, m. 43; 7-0: pròpia porta, m. 52; 7-1: Marina, m. 70

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Avançat el segon període, Marta Cubí s’ha tingut que retirar lesionada. Des d’aquestes línies li desitgem la més ràpida recuperació i que tot hagi quedat en l’ensurt.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA SENTIMENTS:
MERESCUDA VICTÒRIA DEL RCD ESPANYOL FEMENÍ, AMB UNA AUTÈNTICA PALLISSA A UN EQUIP INFERIOR COM ATL MALAGA QUE ENS FA SOMIAR ENCARA EN GUANYAR LA SUPERLLIGA.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

Sabeu que ha fet l'Espanyol B amb el Vic??

Josep Maria ha dit...

Perdoneu, el retard, però com som humans també els virus i els refredats ens afecten i no he pogut presenciar l'encontre.
El resultat favorablement clar pels interesos del RCD Espanyol Femení B.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M