dimarts, 16 de desembre del 2008

L'ALEVÍ DERROTA 3-0 AL SANT ANDREU,
ABANS DEL DERBI DE DEMÀ










Triomf del Aleví “A” d’Albert Villarroya 3-0 davant la UE Sant Andreu, cimentat en el segon temps on els espanyolistes van aconseguir derribar la muralla quatribarrada, sumant tres nous punts abans del important encontre de demà a la Ciutat Esportiva Hans Gamper davant el conjunt barcelonista, líder actualment de la Divisió d’Honor Aleví empatat amb els espanyolistes a punts.

L’Espanyol que va gaudir d’ocasions per obrir el marcador, no va ser fins la segona part quan Oscar Melero va aconseguir el primer gol espanyolista. Julio, va ampliar les diferències i Alexis va elevar a definitiu el marcador.

Destacar l’actitud d’un sector d’aficionats (suposadament familiars dels jugadors) visitants, que van estar contínuament increpant a l’àrbitre de l’encontre amb tota classe de crits masclistes i molt grollers, en un encontre en el que no va existir cap tipus de jugades polèmiques ni cap acció lletja que pogués encendre els ànims, acabant per contagiar a la col·legiada que al final va perdre una mica els nervis mostrant potser masses targetes davant l’actitud del conjunt quatribarrat pressionat per un públic molt hostil en un encontre de nens. Recordem-ho altre cop... partit de nens.

Inclòs amb intenció de saltar a la gespa com podeu veure en una foto, tenint que ser frenats i convençuts per un empleat del club. Tot molt lamentable.

Tot i que una part minoritària no és representatiu d’una afició ni en aquest cas ni en cap altre, si que tenint en compte qui és el president d’aquesta entitat i les declaracions ofensives i de menyspreu realitzades contra la entitat espanyolista amb el tema del Centenari, be farien els rectors del club perico en replantejar-se en anar a disputar tal encontre del Centenari. Si no ens volen, i ens odien, que se’n busquin d’altres per les seves històries.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M