dimecres, 25 de febrer del 2009

EL JUVENIL B, VA PERDRE AMB LA DAMM
AMB FINAL POLÉMIC.

RCDE Juvenil "B": 1 - Damm CF "B": 2

Diumenge passat, el Juvenil “B” del RCDE va perdre a Sadrià (1-2) en front la Damm, en un encontre que l’equip cerveser va posar coll amunt als espanyolistes al avançar-se amb dos gols d'avantatge. El intent de remuntada dels blanc-i-blaus va topar amb l’infortuni (habitual aquesta temporada en molts encontres) i amb el col·legiat del matx, Santiago López Quintana.

La Damm es va avançar aprofitant un contracop al minut tretze de joc, amb una rematada creuada a la que Edgar no va pogué fer res per evitar el gol cerveser.

L’Espanyol va intentar posar setge a la porteria visitant, tot i que li va faltar en masses moments, profunditat i idees clares per arribar amb claredat a la porteria visitant.

Una centrada de Ruben molt tancada va ser rebutjada pel porter visitant de punys. Pablo va gaudir de l’ocasió més clara en el primer tram del matx, però el seu intent de remat caient-se, va ser blocat pel proter. En altre jugada, un xut des de fora l’àrea va passar fregant el travesser, i un remat de Joseca de cap en un servei de cantonada executat per Pirulo, tampoc va aconseguir el destí desitjat.

En el segon temps, l’Espanyol va pogué marcar, fruit del major domini i millor circulació de la pilota, sobre tot en una ocasió que acabar estavellant-se al travesser.

Per a més inri, al poc, la Damm va aconseguir en una badada defensiva, el segon gol, deixant que la pilota arribés al davanter visitant que marca amb una espectacular volea.

L’Espanyol Juvenil B, per diverses baixes, (hem de dir, que el jugador Canari, “Chicha” ha abandonat també la disciplina de l’equip sent baixa a l’entitat), va alinear a Marc Molina d’inici, i en la segona part Sergi Darder i Gil, tots tres, jugadors del Cadet “A”.

L’Espanyol va intentar reduir diferències, provant-ho amb un xut de Nierga que va blocar el porter, o una rematada de Gil, que també va sortir fora per poc.

Al minut 32 del segon temps, serà Sergi Darder qui aconsegueixi superar al porter cerveser d’un precís xut, i doni emoció al partit col·locant de nou a l’Espanyol en el mateix.

A falta de dos minuts pels noranta reglamentaris, Jordi Amat remata a boca de canó una centrada, la pilota és refusada i Marc Nierga l’acaba rematant al fons de la porteria visitant dins l'àrea petita. Encara estem tots els que vàrem presenciar l’encontre, preguntam-nos que dimonis va assenyalar el col·legiat que va anul·lar el gol espanyolista; que va veure que ningú va encertar a veure en la jugada.

RCD Espanyol: Edgar, Marc Molina, Jordi Amat, Jose Carlos, Carles Clerc; Xavi, Gabi, Pirulo; Ruben, Pablo i Marc Nierga.
En el segon temps, Sergi Darder, Gil Muntades, i Carles Mur.

Gols: 0-1; 0-2: 1-2: Sergi Darder.