divendres, 27 de febrer del 2009

RCD ESPANYOL "B": CF VILANOVA:
SADRIÀ, DIUMENGE A LES 12:00 H.



Amb arbitratge de David Medie Jiménez del col·legi de Sabadell, aquest diumenge al migdia (12:00h.) el RCD Espanyol B té un altre important partit per aconseguir el repte d’acabar el campionat com a líder que li doni certa avantatge important a l’hora d’enfocar les eliminatòries per l’ascens a la Segona Divisió B.

Serà davant el CF Vilanova entrenat per un vell conegut de l’afició espanyolista, Santi Palanca. El conjunt del Garraf, és setè a cinc punts de la quarta posició que dona dret a disputar les eliminatòries d’ascens.

En el conjunt del Vilanova hi milita un altre vell conegut del futbol base espanyolista, David Àvila.

L’Espanyol B, líder de la categoria amb tres punts d’avantatge sobre el seu màxim perseguidor, el Reus, va disputar un encontre amistós aquest dimarts en front el Halmstads BK suec, al que va vèncer per 2-1 amb gols de Javi Márquez, i del jugador fitxat del Castelldefels l’estiu passat que al no tenir lloc en el filial espanyolista va ser cedit al Palamós, (conjunt que va decidir que no continués al mercat d’hivern, retornant-lo a Sadrià).

El darrer precedent de lliga, entre ambdós conjunts a Sadrià, va ser la temporada 2005/06, i va acabar amb triomf espanyolista, i en l’encontre de la primera volta d'aquesta temporada, l’Espanyol B va derrotar contundentment als de Santi Palanca per 0-4.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M