diumenge, 22 de febrer del 2009

RETORN DEL JUVENIL A LA SENDA DEL TRIOMF (4-1)






RCD Espanyol: 4 – CE Mataró: 1

Triomf del RCDE Juvenil, aquest migdia, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant el cuer de la categoria, el Mataró.

L’Espanyol ha dominat en la gespa del camp principal de Sadrià i en el marcador, des d’un bon principi, ja que a la primera jugada del partit, el col·legiat ha indicat pena màxima favorable als espanyolistes sobre Sergio, que s’ha encarregat de transformar Lucas Porcar.

En el minut 18, una rematada rebutjada en primera instància pel meta visitant li cau la pilota franca a Toni Cunill, que a boca de canó, fa pujar el segon al marcador, deixant l’encontre vist per a sentència.

Lucas ha fet el tercer després d’una jugada en la que el mitja punta perico ha vist forat a la dreta de Fran, i li ha enviat un fort i col·locat tret que ha fet inútil l’estirada del porter del conjunt del Maresme.

El quart gol espanyolista, ha estat una centrada de Lucas per l’esquerra de l’atac perico, remata Chuli, i el meta visitant rebutja amb la fortuna que li cau a Sergio que a porteria buida marca a plaer.

El Mataró, ha donat bona mostra de la seva classificació, i per a més inri, només li ha faltat quedar-se amb inferioritat numèrica per expulsió en el minut 37 de Mendo.

L’Espanyol que ha dominat tot l’encontre, li ha faltat en algunes fases del partit continuïtat, i en altres, encert cara a porta.
En el segon temps, ha gaudit d’ocasions per incrementar el compte golejador, però el marcador tant sols s’ha mogut favorablement als visitants.
Marc de Val ha rematat al per sobre en el 54. Una centrada de Lucas per l’esquerra, ha estat rematada de cap pel propi capità espanyolista Marc De Val, fora desviada en immillorable situació.

Guerrero ha donat entrada a Marc Mas per De Val. Precisament, el davanter gironí ha tingut una oportunitat al poc de sortir, rematant amb poc angle fora fregant l’exterior de la xarxa.

Chuli, tampoc gaire encertat cara a porta, ha tingut en les seves botes fins a tres clares ocasions de gol: Un llançament seu de falta directa ha estat esplèndidament rebutjat a còrner pel meta visitant.

Ramon Guerrero ha aprofitat aquests minuts per donar entrada a la resta de jugadors, e inclòs ha fet debutar al meta del Juvenil B, Eloi Mir.

Els visitants han reduït distàncies en el marcador en el minut 76, tot i que ha estat l’Espanyol el que ha continuat tenint bones opcions, amb una rematada de Lucas molt desviada i alta a centrada d’Albert, o una rematada de Chuli tot sol que envia fora davant Fran a falta de quatre minuts per l’acabament de l’encontre. El propi Chuli tampoc sabrà definir en una rematada de cap en els darrers instants del matx.

Amb aquest triomf, l’Espanyol retalla dos punts davant el líder Barcelona i el Real Mallorca, ja que ambdós conjunts van empatar (sorprenent l’empat del Mallorca davant el Ciutadella, 6-6).


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pol, Pere, Ángel, Toni, Albert Mozó, Marc de Val, Molina, Caballé, Chuli, Sergio i Lucas.
Substitucions: Albert Blázquez per Pere, m. 46; Marc Mas per De Val, m. 56; Eric Pla per Molina, m.67; Eloi Mir per Pol, m. 73; Tuneu per Sergio, m. 74.

CE Mataró: Fran, Rubén, Busi, Gonzalo, De Cabo, Saures, Toure, Mendo, Nelson, Jorge, i Sergi.
Substitucions: Viejo per Sergi, m. 46; Esteve per Touré, m. 60; Nil per De Cabo, m. 74.

Àrbitre: Gràcia Álvarez, del comitè territorial català. Ha expulsat amb targeta vermella directa a Mendo, m. 37 del primer temps.

Gols:
1-0: Lucas (p), m. 1; 2-0: Toni, m. 18; 3-0: Lucas, m. 31; 4-0: Sergio, m. 33; 4-1: Jorge, m. 76.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matinal assolellada. Bon ambient entre la parròquia perica, després del gran triomf d'ahir, del RCD Espanyol en el Camp Nou.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M