dissabte, 28 de febrer del 2009

ARA, AL MADRID...

A Luis se li resisteix el gol. Davant el Madrid, va marcar el darrer.



El RCD Espanyol afronta avui un nou repte en el seu objectiu de mantenir la categoria: El Real Madrid visita l’Olímpic en un encontre que “gràcies” a les televisions donarà començament a partir de les 22:00 hores amb arbitratge de Manuel Enrique Mejuto González.

Mauricio Pochettino va donar ahir la llista de convocats que la composen 19 jugadors: Kameni i Cristian com a porters, Sergio Sánchez, David García, Nico Pareja, Jarque, Torrejón, Chica, Moisés, Román, Nené, Lola, De la Peña, Coro, Rufete, Luis García, Raul Tamudo, Ivan Alonso i Callejón.

Per la seva part, el tècnic del conjunt madridista, Juande Ramos va convocar pel partit d’aquesta nit als següents jugadors: Iker Casillas, Dudek, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Michel Salgado, Heinze, Javi García, Diarra, Sneijder, Guti, Robben, Marcelo, Van de Vaart, Raúl, Saviola, Higuain, i Huntelaar.

L’Espanyol ha de intentar continuar amb el millor joc mostrat en els darrers encontres i fer-se amb els tres importants punts en joc, guanyant a la gespa i si és possible també a la grada (bé, això ja ho ha posat ben difícil aquest fenomen de Director General, rebaixant les entrades més barates de 60 a 40 euros per que acudeixi en massa la “merengada” i es doni la imatge del que diu a la pàgina web del club blanc). Una més...

En les darreres confrontacions, l'Espanyol ha guanyat tres dels quatre encontres de lliga en l'Olímpic, (2-1 la darrera temporada i 1-0 les altres dues victòries i en el darrer encontre entre ambdós conjunts - en el Bernabeu - , l'Espanyol va treure un empat , mitjançant els gols de Tamudo i Luis García, que fa una volta sencera que no anota.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M