EXCESSIU RESULTAT
PER UN AFORTUNAT MADRID: (0-2)

RCD Espanyol: 0 – Real Madrid CF: 2

De més a menys.

El RCD Espanyol ha perdut davant el conjunt blanc, en un encontre en el que els de Pochettino ha plantat cara al Madrid, han fet un bon primer temps, però en una jugada aïllada i amb l’infortuni característic d'aquesta temporada, els visitants s’han avançat i l’Espanyol s’ha acabat venint avall amb un segon gol, ja definitiu

Bon primer quart d’hora

Excel·lents els primers quinze minuts on l’Espanyol liderat per un gran Ivan de la Peña, ha dominat i encara que no ha tingut clares ocasions si que ha triangulat bé arribant fins les immediacions de l’àrea de Casillas.

El meta madridista ha tingut que emprar-se a fons en un servei de falta llençada per Luis molt tancada. Una jugada col·lectiva d’atac s’ha resolt amb una rematada alta de Nené per sobre el travesser.

El primer llançament dels blancs ha estat al minut 17, a càrrec de Roben i desviat. El següent, dos minuts després, ha estat aturat per Kameni.

En aquests moments, el domini del joc ja s’inclinava cap el conjunt de Concha Espina. A l’Espanyol li ha faltat molt més punch ofensiu, i a mida que han anat transcorrin els minuts, Ivan de la Peña ha anat perdent pistonada, i l’equip ha minvat en presència ofensiva. Amb tot, es podia donar per més que acceptable el primer temps realitzat pels de Pochettino.

En el segon temps, les coses han anat a pitjor

L’Espanyol ha tingut la seva opció en una rematada de Ivan de la Peña des de la frontal, desprès d’una passada d’esperó de Luis, que Casillas ha respost amb una bona intervenció.

Amb l’excepció d’aquest jugada, poca cosa més a nivell ofensiu en la primera mitja hora del segon temps.

Gol, amb infortuni inclòs

El Madrid que ha dominat la zona ample del camp amb un Lass sensacional, ha donat entrada a Guti per Higuain, sent protagonista aquest, al llençar al minut 67, un lliure directe en la frontal que colpeja en Kameni, en l’escaire, i de rebot acaba introduint-se en la porta del camerunès que no ha pogut fer gaire més. Feia uns minuts que Raul Tamudo en mig d'una ovació de la grada havia sortit per Iván Alonso.

Aquest gol ha enfonsat l’Espanyol. Només quatre minuts, una combinació de l’atac blanc acaba amb una rematada de Raúl, ajustada a la base del pal dret que Kameni no hi pot arribar.

Amb el 0-2, el partit acaba morint. Tot i que l’Espanyol ha continuat intentant-lo, el desencís s’ha apoderat de l’espanyolisme, i la situació anímica producte de la classificació, ha acabat també passant factura davant un Espanyol que podia haver-se ficat en el partit amb un remat a falta de set minuts de Tamudo alt, i en un llançament de Nené buscant l’escaire.

El proper dissabte al Madrigal, l’Espanyol tindrà l’obligació de fer-se amb els tres punts per no despenjar-se més de la zona de salvació. Resten 13 finals i no hi ha treva ni moment pel lament.

RCD Espanyol: Kameni (6), Sergio Sánchez (7), Jarque (7), Nico Pareja (7), David García (7), Moisés (6), Román (4), De la Peña (7), Nené (6), Luis García (4), i Ivan Alonso (4).
Substitucions: Tamudo (5), per Ivan Alonso, m. 62; Coro (4) per Román, m.72; Lola (s.q.) per Moisés, m. 83.

Real Madrid CF: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Henze, Lass, Sjneider, Robben, Raul, Higuaian i Huntelaar.
Substitucions: Guti per Sjneider, m. 58, Marcelo per Higuain, m. 58, i Saviola per Robben, m. 74.

Àrbitre: Manuel Enrique Mejuto González, del comitè territorial asturià. Ha mostrat targetes grogues a Pepe, m. 5, Snjeider, m. 47, Moisés, m. 64, Raul, m. 87 i David García, m. 89

Gols: 0-1: Guti, m.67; 0-2: Raul, m. 71.

Incidències: Estadi Olímpic de Barcelona. 33.950 espectadors.