divendres, 6 de març del 2009

VILA-REAL SERÀ BLANC-I-BLAU !!!


Dues baixes presenta la llista de convocats del RCD Espanyol pel partit vital de demà al Madrigal: Moisés Hurtado que va veure la cinquena targeta en el partit davant el Real Madrid, i Marc Torrejón que per molèsties en els isquiotibials de la cama dreta s'ha quedat a Barcelona. Valdo que té ja l’alta mèdica no ha entrat a la convocatòria.

Els 19 jugadors triats per Pochettino per enfrontar-se demà al Villarreal són: Kameni, Cristian Álvarez, Sergio Sánchez, David García, Nico Pareja, Jarque, Lacruz, Chica, Lola, Román, De la Peña, Juanjo, Rufete, Nené, Iván Alonso, Tamudo, Coro, Callejón i Luis García.


Manuel Pellegrini tècnic del Villarreal CF ha donat a conèixer la convocatòria pel partit de Lliga davant l’ Espanyol: Venta s’ha caigut de la llista por una lleu sobrecàrrega en els abductors, tot i que no l’impedirien desplaçar-se amb el seu equip a Atenes pel compromís europeu amb l’equip castellonenc. L’altre baixa per lesió es Gonzalo que encara li manca un parell de setmanes de recuperació. Els convocats son dinou: Diego López, Viera, Godin, Capdevila, Ángel, Fuentes, Cygan, Marcos Senna, Eguren, Pires, Santi Cazorla, Ibagaza, Bruno, Cani, Mati Fernández, Rossi, Llorente, Nihat i Guille Franco.


L’encontre serà xiulat pel col•legiat Miguel Ángel Pérez Lasa del comitè territorial basc, donarà començament a les 22:00 hores, serà ofert en obert per les televisions, i una autèntica invasió d’espanyolistes que en nombre de més de dos mil estaran presents en les grades del Madrigal i donaran suport al conjunt espanyolista.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M