RCD Espanyol Femení C: 5 - UD Viladecans: 2

RCD Espanyol:
Anglada, Aina, Pereira, Mireia R., Laia; Guiu, De la Cruz; Nerea, Linda, Mónica; Mireia T.
Canvis: Cris per Laia, Montse per Linda, Linda per Mónica i Laia per Aina.

Gols: Mireia T., De la Cruz (2, l'últim de penal), Montse i Sandra Guiu.

Partit que va començar bé ja que als 40 segons Mireia T. marcava en un u contra u davant la portera rival. Més tard empatava el Viladecans. L'Espanyol tot i jugar una mica descentrat ho va seguir intentant fins que De la Cruz va enganxar una bona pilota des de la frontal que va anar directe a gol.

Semblava que tornava la calma però el Viladecans va tornar a empatar en un llançament de falta directa. El partit el dominava l'Espanyol però no acabava de crear perill tot i alguna ocasió de Linda i Nerea. Ja en temps de descompte de la primera part l'àrbitre va senyalar penal per unes mans dins l'àrea. De la Cruz va marcar el penal i es va arribar a la mitja part amb un favorable 3 a 2.

A la segona part, amb alguns canvis en l'alineació l'Espanyol va anar més a l'atac i va seguir creant ocasions però no aconseguia marcar el gol de la tranquil·litat fins que Montse en una bona jugada personal va col·locar una pilota ajustada al pal i va fer el 4 a 2. Desprès una gran jugada de Montse dins l'àrea va acabar amb un clar penal que l'àrbitre no va xiular.

L'Espanyol va seguir apretant i al final de la segona part va aconseguir el definitiu 5 a 2 amb un gran gol de Sandra Guiu.A destacar l'esforç de les jugadores que tot i les dificultats segueixen a les posicions altes de la classificació.