EL VILANOVA S'APROFITA DE LA
FALTA D'ENCERT ESPANYOLISTA

RCD Espanyol B: 1 – CF Vilanova: 1

El filial es deixa dos punts en el camí
El RCD Espanyol B, ha empatat a un gol amb el CF Vilanova, en un encontre en el que ha dominat, ha jugat millor que el seu rival, i ha tingut més i millors ocasions de gol amb l’1-0, però ha perdonat i ho ha acabat pagant en el temps en que s’ha quedat amb inferioritat numèrica per expulsió de Víctor Ruiz.

Es posava de cara...

I això que l’encontre es posava de cara, al marcar Didac Vila en el minut dos de joc una falta llençada des de la banda lateral dreta de l’atac espanyolista es rematada per Didac i l’esfèrica en mig d’un munt de cames acaba entrant dins.

L’Espanyol B ha pogut incrementar el compte amb una jugada en la que un defensor ha evitat mals majors per el conjunt del Garraf.

L’Espanyol B entrava per banda dreta amb arribades de Guillem Creus: Una, no ha trobat rematador després d’una molt bona centrada, i l’altre, minuts després, ha estat rematada per Marc Pedraza pentinant l’esfèrica, i ha sortit un pèl massa creuada.

Ocasions per sentenciar

Javi López li ha robat la cartera al seu adversari, s’ha marxat per l’esquerra fins obrir-se buscant angle, i el seu xut ha acabat estavellant-se a la base del pal dret de la porteria de Mario.

Tan sols un minut després, (34’), una passada llarga es pentinada per Pedraza suaument al pal contrari, i la pilota es perd lliscant el pal pal dret de la porteria visitant.

Per contra, els visitants ho han intentat amb el llançament d’un servei de falta a càrrec de Jarabo que ha sortit molt desviada per sobre la porta de Víctor.

En el segon temps, la jugada clau; l’expulsió de Víctor Ruiz
Víctor Ibáñez s’ha lluït en una magistral intervenció rebutjant a còrner en un col·locat llançament de Triguero.

La rèplica blanc-i-blau ha tingut com a protagonista a Méndez que ha penetrat per la lateral esquerra centrant a Marc Pedraza, que no pot rematar en primera instància caient-se, i aixecant-se de terra per fi xuta rematant al cos del meta visitant.

Una centrada al segon pal de Juanjo es malbaratada per Coira que remata molt malament i desviat.
Clotet dona entrada a Matamala en el lloc de Méndez. Cinc minuts desprès es produeix la jugada clau: Víctor veu la segona groga i enfila el camí dels vestidors. Es llença la falta amb tanta fortuna pels del Garraf, que la centrada de Jarabo es rematada per Triguero a l’escaire de la porteria espanyolista.

L’Espanyol B desaprofita clares ocasions per desfer l’empat
La primera d’elles ha estat una rematada de Matamala (molt desafortunat cara a porta avui), engaltant un xut alt per sobre el travesser.

L’autor de l’únic gol perico, David Vila, remata de cap a les mans del porter. En el minut 31, l’ocasió del partit: Matamala s’emporta una pilota tot sol, controla en primera instància amb el cap i davant Mario, xuta fort al ninot, en comptes de col·locar l’esfèrica. Mario rebutja com pot i es malbarata una ocasió d’or per marcar.

El propi Matamala tornaria a repetir en altre jugada similar (potser un pèl més difícil, però també molt clara) i de nou el meta Mario (el millor dels visitants) realitza una molt bona intervenció rebutjant el fort tret del davanter espanyolista.

Una jugada molt bona de Didac amb autopassada inclosa i perfecta centrada no troba el rematador desitjat. Javi López ho prova, però el seu remat acaba sortint a còrner rebutjat. Coira després de marxar-se de tres rivals, assisteix a un company que xuta fora desviat.

Encara podia haver estat pitjor si en el temps afegit la rematada de Jarabo, que s’ha marxat creuada s’hagués introduït en la porta espanyolista.
En aquests minuts, els de Clotet ho han intentat més amb el cor que amb el cap, arribant-se a la fi del partit amb el resultat esmentat d’empat a un.

RCD Espanyol B: Víctor; Brachi, Didac Vila, Víctor Ruiz, Yago, Juanjo, Guillem Creus, Méndez, Pedraza, Javi Márquez i Javi López.
Substitucions: Coria per Guillem Creus, m. 45; Matamala per Méndez, m. 63; David López per Brachi, m. 71

CF Vilanova: Mario, Sergio, Valldosera, Jarabo, Boira, Cano, Treguero, Bilibio, Edgar, Folgue i Pep
Substitucions: David Ávila i Baraldes per Sergi i Pep, m. 69; Eloi per Cano, m. 83.

Àrbitre: David Medie Jiménez del col·legi de Sabadell. Ha expulsat per dues grogues al central espanyolista Víctor Ruiz (m. 35’ i 67’). Ha mostrat targetes grogues també a Boira, Juanjo, i Triguero.

Gols: 1-0: Didac Vila, m. 2.; 1-1: Triguero, m. 68.