dimecres, 4 de març del 2009

EL RCDE INFANTIL "B"
DERROTA AL SEGON CLASSIFICAT



Bon triomf del Infantil B davant l’equip que ocupa la segona posició en la classificació del grup segon de Preferent Infantil, el Gironés-Sabat.

L’encontre va començar molt bé pels de Dani Fernández, ja que al principi del matx, després que l’Espanyol ja hagués avisat prèviament, Maxi Rosales, l’autèntic protagonista del partit, aconsegueix batre al porter gironí al minut cinc.

Els espanyolistes haguessin pogut ampliar l’avantatge si Jack hagués estat més encertat quan sense porter s’entreté massa i dona temps a un defensa que li roba la cartera quan es disposava a rematar.

Quatre minuts abans de marxar-se als vestidors, el Gironès Sabat empata el partit, en una jugada que després de varis rematades, un davanter visitant al segon pal a boca de canó estableix la igualada en el marcador.

En el segon temps, l’Espanyol torna a fer-se amb el control del partit, i mitjançant Maxi es torna a avançar en el marcador gràcies a una perfecta rematada de cap al minut 39. Els espanyolistes que tindrien també que veure com un llançament acaba estavellant-se al travesser, continuaren creant perill, i així Samper es marxa de dos rivals però ningú aprofita la passada de la mort.

Al minut 56, l’Espanyol cobra més avantatge gràcies al tercer gol de l’argentí Maxi que posa terra pel mig. Un gran gol des de més de trenta cinc metres que agafa desprevingut al meta visitant i la pilota bombejada acaba endinsant-se a la porteria del conjunt dels Germans Sabat.

Però els gironins, demostrant per que ocupen la segona posició amb clares aspiracions d’ascendir a la Divisió d’Honor Infantil, no es rendeixen i posant setge a la porteria espanyolista aconsegueixen reduir distàncies amb un gol a mitja segona part.

Abans Raul en jugada individual amb dos retalls, hauria pogut marcar però el seu xut es aturat pel meta visitant. També Esteban amb una bona rematada de cap, és a punt de perforar la porteria gironina, però ja el marcador no es mourà tot i els esforços dels visitants, - recolzats per un bon nombre de seguidors molt animosos - , que aconsegueixen en una jugada amb triple rematada en els instants finals, que el meta espanyolista lluint-se i mantenint el tipus en les dues primeres accions i resolent finalment en la tercera instància, salvi de l’empat al seu equip.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M