dijous, 5 de març del 2009

A QUATRE PUNTS DEL BARÇA !!!

RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – Damm CF: 1

Important triomf de l’equip de Fran Navarro en el seu complicat compromís davant la Damm, encontre ajornat en el seu dia i que s’ha disputat aquest vespre a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Els espanyolistes han sortit molt concentrats i ja en la primera jugada de l’encontre han aconseguit perforar la porteria del conjunt cerveser, mitjançant Joan Ángel en el primer minut de partit, rematant amb un xut creuat que ha superat al meta visitant.

La Damm ha empatat només cinc minuts després al aprofitar un llançament de falta i rematar de primera, rebutjant Víctor Cocera en primera instància, però malauradament l’esfèrica acaba entrant dins la seva porteria.

La Damm s’ha mostrat molt perillosa en els seus contracops en aquest primer període. Un d’ells ha acabat amb un xut que sortosament la definició no ha estat a l’alçada de la jugada i Víctor s’ha fet amb la bola.

Al minut setze, Bonilla entrant amb força i decisió, ha rematat al segon pal a boca de canó, fent pujar el segon gol que tornava a donar avantatge als blanc-i-blaus en el marcador.

La Damm ha posat la por en el cos, en una pilota perduda en zona defensiva espanyolista, i el contracop ha acabat amb un fort tret que ha passat lliscant el travesser de la porta de Víctor.

En el segon temps, l’Espanyol ha gaudit de varies clares ocasions de gol. La primera, una rematada de cap de Gerard al llançament d’un servei de cantonada executat des de la dreta de l’atac perico. La segona, més clara encara, quan Jandro ha desaprofitat al 47’, després de rematar al cos del porter una perfecta centrada de Víctor Álvarez des de l’esquerra.

L’Espanyol sentència al minut 9 del segon temps, al rematar Gerard amb un xut alt i fort una excel·lent jugada de Gil que ha penetrat superant varis adversaris i cedint endarrere al davanter espanyolista.

La Damm no ha baixat els braços i tan sols un minut desprès ha posat a prova a Víctor amb una rematada creuada que el porter perico ha blocat bé.

L’Espanyol ha tingut una gran ocasió per matar definitivament l’encontre quan una passada a l’espai de Gerard, li cau a Jandro que de nou desaprofita el més fàcil rematant aquest cop un pèl massa creuat , sortint l’esfèrica increïblement fora.

Fran Navarro ha anat introduint canvis donant entrada als nois de la banqueta.
Joan Ángel erra increïblement altre clara jugada de gol quan trobant-se totalment sol, envia fora una pilota que tothom veia ja dins.

En temps ja d’afegit, l’Espanyol contracolpeja trencant el fora de joc del conjunt cerveser, i Álex García, amb el vist i plau del jutge auxiliar que no aixeca la bandera i dona per tant validesa a la jugada es marxa tot sol i no perdona, aconseguint arrodonir més el marcador amb el quart i definitiu gol.

Amb aquest triomf, l’Espanyol Cadet amplia a 4 punts, l’avantatge a la classificació respecte a l’etern rival, el FC Barcelona. Dissabte, els espanyolistes rebran la visita d’un sempre perillós Girona, a partir de les 18:00 hores.

RCD Espanyol: Víctor Cocera, Jaime, Bonilla, Marc Molina, Víctor Álvarez, Sergi Darder, Joan Ángel, Jorge, Gerard, Jandro i Gil
En el minut 62, Alex García ha substituït a Jandro, Héctor a Marc Molina, m. 67, Antonio per Jorge, m. 67, Alex Martínez per Jaime, m.74, Rufo per Gerard, m. 74.