dilluns, 2 de març del 2009

EL CADET B, LÍDER EN SOLITARI (2-0)

RCDE Cadet B: 2 – UE Sant Andreu: 0

El RCD Espanyol Cadet B, va vèncer a la UE Sant Andreu per dos gols a zero, en partit disputat la tarda del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

La UE Sant Andreu va aguantar bastant bé els primers vint minuts en els que no va passar angunies i va mantenir l’empat inicial. L’Espanyol ho va intentar amb un onze en el que destacava la tornada d’Albarrán després de la lesió, i la absència de titulars en els darrers encontres com Albert, Lucho o Eric.

Arriben les primeres ocasions
La primera ocasió clara dels espanyolistes va ser producte d’una jugada d’estratègia quan un llançament de falta per sobre la tanca, li cau a Sandro que engalta una volea que surt creuada un pèl desviada.

A la mitja hora, és Adrián Ruiz qui ho prova amb un fort obús des de fora de l’àrea, responent el meta santandreuenc amb una intervenció en la que rebutja l’esfèrica a còrner.

Un llançament de Sandro de cantonada es rematat per José Manuel Ríos de cap, al pal esquer de la porteria quatribarrada.

Penal, abans d'anar-se als vestidors

Quan l’empat a zero semblava el resultat en que culminarien els primers quaranta minuts, una jugada de Sandro acaba convertint-se en penal per mans d’un defensor. La pena màxima el llença el propi jugador canari, transformant i fent pujar el primer gol just en l’instant abans que el col·legiat assenyalés el camí dels vestidors.

El segon temps comença introduint Poyatos tres canvis: Oscar Medina, Lucho, i Albert per Isaac, Adriàn, i Pablo. Als nou minuts de la represa, serà Jacobs i Luis Vioqué qui substituiran a Sandro i Juanjo.

La sentència
Lucho sentència l’encontre amb un gran xut que colpejant al travesser acaba endinsant-se a la porteria del conjunt quatribarrat.

Al minut 20, Pifa surt per Aitor. Tindrà una gran ocasió Luis Vioqué rematant als peus del meta visitant. Oscar Medina gaudirà de la darrera oportunitat per fer el tercer amb un remat de cap que es marxa per sobre el travesser, ja en els darrers instants del matx.

RCD Espanyol: August, Albarrán, Rios, Arroyo, Aitor, Mesa, Adrián Ruiz, Juanjo, Isaac, Pablo i Sandro.
Van jugar també: Albert, Lucho, Oscar Medina, Eric Jacobs, Luis, i Pifa.

Gols: 1-0: Sandro Armas (pen.), m. 40; 2-0: Lucho, m. 53

Jornada perfecta pels cadets espanyolistes

Gràcies a aquest triomf i a la derrota del seu rival en la classificació, la FP Sánchez Llibre, davant el Blanes i en el seu propi camp, permet als de Dani Poyatos augmentar a tres punts la diferència en la taula.

Bona jornada pels conjunts cadets espanyolistes, ja que el Cadet A, ahir va guanyar 0-4 al Mercantil en el Mpal. Gràcia de Sabadell, resultat que unit a la derrota del FC Barcelona en la Hans Gamper davant la UD Cornellà (0-1), dona el liderat al conjunt de Fran Navarro (era líder el FC Barcelona al haver jugat un partit menys els espanyolistes, l’ajornat en el seu dia davant la Damm i que es jugarà aquest dimecres a Sadrià).