dimecres, 25 de març del 2009

DERROTA PER LA MÍNIMA
DEL FEMENÍ "C" A VILAFRANCA

Foto d'arxiu



UD Atlètica Vilafranca: 1 - RCDEspanyol Femení C: 0


Desprès de dues derrotes el Femení C afrontava el partit amb il•lusió i amb l'esperança d'emportar-se els tres punts davant d'un rival directe. Les noies van sortir molt concentrades i creant jugades que van inquietar a la portera rival.

Mentre, les del Penedès només s'apropaven amb algun llançament de falta des de la frontal. L'àrbitre ha ajudat bastant ja que en cas de dubte escombrava cap a les de casa. Però tot i així l'Espanyol portava el pes del partit. El gol podria haver arribat al minut 20, quan De la Cruz en una bona jugada personal ha enviat la pilota fora. Més tard ha arribat un avís de les rivals que en un llançament de falta han enviat la pilota al travesser. L'Espanyol no ha baixat els braços i ho ha seguit intentant amb alguna aproximació de Nerea que no ha pogut concretar davant la portera.

Amb empat a zero s'ha arribat a la mitja part. A la segona part han entrat al camp Guiu i Montse i l'equip ha seguit amb el domini del partit, lluitant cada pilota i donant una molt bona imatge. Tot i això la sort no ha acompanyat i un centre xut del Vilafranca ha acabat al fons de la porteria on Natalia no ha pogut fer res per evitar el gol. Amb això les noies de Titi Camúñez han seguit buscant el gol que fes pujar l'empat al marcador però aquest no ha arribat.

D'aquesta manera les noies sumen la seva tercera derrota consecutiva però donen una imatge d'esforç i lluita que fins ara no havien donat. Dissabte vinent a les 20'00 tenen un important partit a Sadrià davant el SE AEM per trencar la dinàmica negativa.

RCDE Femení “C”: Natalia: Mónica, Tania, Anglada, Cris; Pereira, De la Cruz, Linda; Mireia T, Altmann; Nerea
També van jugar: Guiu i Montse.

1 comentari:

Sentimiento Perico ha dit...

Hola Josep Maria. Cuando tengas tiempo visita Sentimiento Perico y lee mi último post, te avanzo el título....AL CARAJO LA UNIDAD. Basta de engaños!!!!.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M