dimarts, 24 de març del 2009

TRIOMF DE L'INFANTIL DAVANT LA GRAMA

RCDE Infantil A: 3 – UD At. Gramanet: 0

El RCDE Infantil “A” va vèncer a la UD At. Gramanet en encontre disputat la tarda del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

El conjunt de Jacint Magrinyà, tenia les baixes de Pedro, i les de Hernán, Chus i Rafa Espinosa concentrats amb la selecció catalana sub-14 (que va derrotar 4-0 a Balears, amb gol inclòs de l‘espanyolista Chus i 2-0 a Canàries).

Va haver-hi el debut a Sadrià (ja havien jugat a Girona), dels jugadors ghanesos Alexander, i Paul, que van fer un partit discret amb alguns bons detalls.

La primera ocasió va ser de Jaffar als primers minuts però el davanter espanyolista tot sol envia massa alta una vaselina per sobre el travesser.

Fredy obre la llauna
Al minut set, Sergio González treu un servei de cantonada per l’esquerra i imposant-se en el salt, Fredy remata de cap al fons de la porteria.

Gerard Llatjós va tenir el segon en l’un contra un amb el meta colomenc, però el remat del blanc-i-blau acaba als peus del porter.

Al minut 33, Marc Gelmà resol dins l’àrea petita, una jugada individual en la que Gerard se’n va de dos contraris i entrant en l’àrea, en millor posició Marc li treu al seu company venint de cara.

Amb una falta llençada per Sergio, i una rematada d’esperó de Paul, s’arribà al descans amb avantatge espanyolista en un encontre poc lluït.

El segon temps va ser força ensopit, l’Espanyol no va passar angunies per mantenir el resultat, inclòs va tenir alguna que altre oportunitat com una de Fredy, que després de dos retalls xuta als peus del porter, o altre acció en la que la jugada de Marc Gelmà passa en profunditat a Robert que remata, rebutjant el porter.

Iu Ranera tanca el compte
Iu al minut 60, controla i culmina xutant creuat superant al porter visitant. La darrera ocasió espanyolista va ser a càrrec de Ricard que no va pogué superar al porter colomenc, el millor jugador de l’equip de Santa Coloma aquest dissabte.

RCD Espanyol: Albert, Germán Collado, Moj, Alexander, Lucas del Campo, Paul, Gerard, Sergio, Jaffar, Marc Gelmà i Fredy.

Substitucions: Sergi Coll per Andrés Moj, m. 36, Iu Ranera per Fredy, m. 36, Robert per Collado, m. 36, Sergi Sánchez per Gerard, m. 36; Bruno per Lucas, i Ricard per Jaffar, m. 50.