diumenge, 22 de març del 2009

EL CADET PERD EL DERBI,
I ES COMPLICA LA LLIGA








RCDE Cadet “A”: 0 – FC Barcelona: 1

Les diferencies s’estrenyen a un sol punt
El RCD Espanyol Cadet “A” ha perdut en el seu duel particular amb el FC Barcelona, en partit disputat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Amb aquest resultat la diferència (encara favorable als de Fran Navarro), és d’un sol punt.

El primer temps ha estat molt fluix par ambdós conjunts; el domini ha estat repartit amb fases de major control local i altres visitant, però amb total absència d’ocasions clares de gol.

Els barcelonistes han tingut algun que altre contracop (en un d’ells, l’últim jugador espanyolista, Quiles s’ha llençat avortant la jugada en la que la defensa estava fora de lloc molt avançada). Els espanyolistes ho han provat mitjançant Gil, però el seu xut ha estat blocat sense cap tipus de problemes pel porter blaugrana.

Tampoc Germàn ha tingut gens de feina en el primer temps; un xut de lliure directe ha estat aturat amb seguretat. La darrera jugada del primer temps, ha estat protagonitzada per Jorge, que en profunditat ha assistit a Gerard, però el remat del davanter perico ha estat ben cobert pel porter visitant al pal cur.

Els visitants s’avancen en el començament del segon temps
Hagués pogut canviar l’escenari del partit si l’Espanyol hagués encertat en el primers instants del partit quan una pilota des de la frontal ha acabat estavellant-se al travesser.

Però, el que podia haver estat el gol espanyolista, ha acabat sent el gol dels barcelonistes, quan una errada col·lectiva de la reraguarda acaba a peus de de Patri que s’aprofita que no rebutja Marc i quan ho fa, es creua inoportunament Bonilla i la pilota rebotada cau a peus del davanter culé en una jugada molt desencertada i que ha acabat sent clau en el desenllaç del partit.

El Barcelona ha tingut el segon gol al minut 53, quan una rematada ha acabat també colpejant en el travesser i botant dins del terreny de joc sense que el davanter visitant sabés aprofitar-se del refús de la fusta.

Gerard Muñoz ha tingut l’empat en una pilota que ha controlat però ha estat unes dècimes de segon massa lent i el defensor blaugrana ha interceptat la rematada del davanter blanc-i-blau, enviant a còrner.

Els minuts han anat passant, l’Espanyol ho ha intentat, mentre que el Barcelona intentava sorprendre al contraatac. Alex García ha xutat però ha blocat el meta.
En un contracop culé per banda esquerra, la pilota li ha caigut al davanter que s’ha donat mitja volta i ha rematat fora en una acció molt perillosa (61’).
Cristian després de marxar-se de dos adversaris ha llençat fora, acció ja en els darrers minuts d’un partit que es veia ja que s’escapava...



En l’afegit dues accions, una a cada àrea: Germán Parreño ha tret amb el peu salvant el segon gol visitant i la darrera jugada segons abans de xiular el final, una jugada individual de Joan Ángel que ha acabat amb un tret de l’exterior espanyolista, creuat, que s’ha marxat a un parell de pams del pal esquer de la porteria blaugrana.

Dir, que en l’Espanyol, han jugat Cristian Márquez (que sortia d’una lesió i per tant faltat de ritme) i Bonilla a l’eix de la defensa; ambdós jugadors del Juvenil B espanyolista. En el Cadet A, potser mereixien més confiança els jugadors que fins ara han aconseguit ser líders destacats, sense cap tipus de reforç...

RCD Espanyol: Germán, Cristian, Bonilla, Marc, Víctor, Jorge, Joan Angel, Quiles, Gerard, Gil, i Jandro
Han sortit també: Héctor, Antonio i Alex García.

Gol: 0-1: Patri.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Bona entrada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M