dijous, 26 de març del 2009

L'ALEVÍ B, VA PERDRE DOS PUNTS EN L'AFEGIT







RCDE Aleví B: 1- EC Granollers: 1


No està tenint fortuna el conjunt de Isaac Guerrero. Al marge de les dificultats per la diferència d’edat, més tenint en compte les grans dimensions del camp tercer i que els integrants de l’equip venen del futbol set i necessiten certa adaptació, hi ha partits en els que la victòria s’ha escapat per una jugada desgraciada com en el cas de l’encontre davant l’ EC Granollers disputat el dissabte passat ala Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

L’Espanyol s’havia avançat en el primer temps mitjançant Pascual, ì va mantenir el resultat fins que quan semblava que amb aquests guarismes acabaria l’encontre, un llançament de lliure directe a pocs metres de la frontal favorable als vallesans, va fer impacte a la tanca defensiva canviant l’esfèrica la seva trajectòria descol·locant al meta perico que no va pogué fer res.


L’aleví B, venia de dues victòries consecutives i ambdues per idèntic marcador: Triomf per la mínima i un sol gol. En aquesta ocasió no ha estat possible repetir-ho. Ja se sap el que passa al mon del futbol quan no s’aconsegueixen marcar més gols ...I el conjunt perico és el cinquè menys golejador del grup segon de Preferent Aleví, instal·lat això si, en la zona mitja de la taula ja que tampoc rep molts gols.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ola soy ibra k tal

Josep Maria ha dit...

Hola Ibra. Venga, suerte para los partidos que faltan. A seguir luchando por dejar el equipo lo más arriba.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M