divendres, 17 d’abril del 2009

DIMARTS COMENÇA LA
6ena. EDICIÓ DEL PERICONCURS


Dissabte, sorteig. Dimarts, primerà sessió.

Dimarts proper, comença la sisena edició del Periconcurs que organitza anualment la GPE Manigua. L’acte es dividirà en tres jornades (els tres propers dimarts) i tindrà lloc a la Sala de Premsa de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, a partir de les 20:00 hores.

Aquest dissabte al migdia, a la Seu Social de la GPE Manigua, (Carrer Desfar 25-27, tenda 1a –metro línia 5 Virrei Amat), tindrà lloc el sorteig d’aparellament en grups dels diferents equips participants, i l’ordre dels partits corresponents.

Després també hi haurà l’acte de presentació del llibre de Nacho Julià, “Yo, minoría absoluta”, del que ja us vam informar en l’acte portat a terme dimecres passat a la Penya Eternos.


Torneig de Setmana Santa

En altre ordre de coses, dir que la GPE Manigua va estar protagonista per que un dels seus equips, el Cadet “A” va participar la passada Setmana Santa, al Torneig Internacional de Lignano Sabbiadoro (Itàlia, a prop de Venècia).


Els colors de la Gran Penya Espanyolista Manigua no només s'han passejat per Itàlia, sinó que van fer un gran paper ja que van assolir la quarta posició del torneig, en el qual hi havia 12 equips participants.

L'equip va arribar fins a les semifinals del torneig mostrant un gran nivell de joc. Cal dir que l'expedició manigüera s'ho va passar d'allò més bé.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M