EL BENJAMÍ "C",
CAMPIÓ DE LLIGA

(Camp de l’Àliga, Sant Gervasi, Barcelona: Josep Maria)
FP Europa "B": 1 - RCDE Benjamí “C”: 5
El RCD Espanyol Benjamí C, s’ha proclamat campió del grup tercer de Primera de Benjamins en vèncer per 1-5 a la Fundació P. Esp. Europa en el Mpal. de l’Àliga en encontre disputat aquest dissabte a primeres hores del matí.

El conjunt de Jordi Porcel, que tan sols ha perdut un encontre en tota la lliga (jornada 3 davant el CD Masnou a terres del Maresme), ha completat una excel·lent temporada dominant amb força superioritat la categoria.

Avui, davant un Europa, setè a la classificació, no ha fallat i ha complert l’objectiu de cantar l’aliró davant un equip que no ho ha posat gens fàcil malgrat el que pugui pensar-se veient a posterioritat el resultat final.

L’Espanyol ha començat manant sobre la gespa; Un cop de cap de Marc a la sortida d’un servei de cantonada s’ha marxat per sobre el travesser.
Al minut 5, el capità espanyolista Torres, ha buscat forat i l’ha trobat amb un xut ajustat al pal dret de la porteria local.

La rèplica europeista ha estat un llançament perillós de falta a càrrec del dorsal 10, sortint fora. Els espanyolistes han posat setge a la porteria escapulada, i Marc en un llançament de falta, ha estavellat la pilota al travesser quan es duien 14 minuts de partit.

Una ocasió doble dels pericos que no ha acabat d’aconseguir perforar la porteria europeista, ha estat el pròleg al segon gol visitant; Una gran definició a una bona jugada individual d’Onán, al minut 17 dona clara avantatge als espanyolistes.

Alejandro en un llançament per l’esquerra de l’atac perico ha buscat l’escaire sortint la bola fora. L’Europa ha tingut la seva millor ocasió, però ha estat avortada per Diego que en dos temps es fa amb la pilota.
La darrera acció del primer temps ha estat una jugada individual d’Oli que després de marxar-se de dos adversaris ha xutat massa alt per sobre la porteria escapulada.

Segon temps, dominat per l’Europa en el primer quart d’hora
Amb 0-2, l’Espanyol ja havia anat donant temps a tots els jugadors de la banqueta, mentre que l’Europa que ha estat a punt d’encaixar el tercer només començar el segon període en jugada per la dreta iniciada per Onán i rematada per Alejandro sortint creuat a molt poc del pal dret.

La FP Europa comença a dominar el joc, i a fer-se l’amo i senyor del joc en aquests primers minuts del segon temps. La defensa espanyolista resistirà perfectament i desbaratarà qualsevol dels intents locals per reduir diferències en el marcador. Així un xut del dorsal nou, surt per sobre el travesser, o una rematada del n10, de cap bastant fluixa, es aturada sense problemes per Diego. Els locals tancaran dins el propi camp als pericos, però sense donar mostres de pogué perforar la porteria espanyolista d’un Diego que poc a tingut que intervenir.

David sentènciaDesprés de moure de nou la banqueta, torna a sortir Torres, que en el minut 42, per la dreta assistirà magistralment a David que marca el tercer a plaer.

Encara no haurà passat un minut del gol perico, que de nou en jugada individual aquest cop, el mateix David, profunditza, busca forat i deixa anar un xut que es cola a l’esquerra del porter. En minut i escaig, els avui vermells, havien deixat enllestit el partit.

Fins el final, diverses jugades (remat del 7 local desviat, xut de David que bloca el meta), fins que el dorsal n4 local, aconseguiria reduir distàncies en el marcador amb un autèntic golàs des de fora de l’àrea per tota l’escaire davant el que poc ha pogut fer el porter espanyolista.

Finalment, Torres, en els darrers moments del matx, ha establert el resultat definitiu després de fer un excel·lent control i xutar a la dreta del porter europeista.

Quan el col·legiat ha xiulat la fi de l’encontre, l’alegria espanyolista s’ha desbordat entre els nens del Benjamí C, que han vist recompensat amb el títol la seva excel·lent temporada realitzada.
Felicitats al planter i al cos tècnic!!!

RCD Espanyol: Diego, Torres, Marc, Oli, Alex, Onán i David.

Substitucions: Eric per Alex, Alejandro per David, m. 17. Dani per Torres, Amadou per Onán, m. 19. Torres per Alejandro, Alex per Dani, Oli per Onán i David per Eric, m. 40. Onán per Oli, i Dani per Marc, m. 45
Gols: 0-1: Torres, m. 5; 0-2: Onán, m. 17; 0-3: David, m. 42; 0-4: David, m. 43; 1-4: dorsal 4, m. 45; 1-5: Torres, m. 47.

Incidències: Camp Municipal de l’Àliga. Temps assolellat. L’equip espanyolista, s’ha proclamat campió de lliga del grup tercer de Primera Benjamí.