dimarts, 14 d’abril del 2009

RESTA DE TORNEJOS
AMB PARTICIPACIÓ ESPANYOLISTA

En la resta de tornejos de Setmana Santa, en els que ha hagut participació del RCD Espanyol, comentar que el conjunt Aleví espanyolista va disputar fa vuit dies el II Torneig del Bages disputat a Sant Joan de Vilatorrada, arribant a la final que va perdre davant el CF Villarreal per 3-1.

L’ordre final de classificació va ser el següent:

  • 1. CF Villarreal
  • 2. RCD Espanyol
  • 3. Granollers EC
  • 4. UD Cornellà
  • 5. Gimnàstic Manresa
  • 6. CE Manresa
  • 7. CF Llicà de Munt
  • 8. FC Joanenc.



Pel que respecta al Torneig disputat a terres granadines, el conjunt d’Albert Villarroya es va proclamar campió derrotant al Atlético de Madrid en la final per un rotund 4-0.
En aquest IV Torneo Ciudad Santa Fe, disputat en la població andalusa, en Divendres Sant, l’Espanyol havia superat en Semifinals al Málaga per 4-1.
En la fase prèvia havia derrotat a Atlético de Madrid, Granada CF, i a l’amfitrió, el Santa Fe.


L’equip Infantil B del RCD Espanyol, va disputar un torneig (Plan Marcet) en aquesta Setmana Santa derrotant en la final, al conjunt amfitrió, el Tecnofutbol Plan Marcet per 6-0 després de vèncer a un conjunt alemany, el Viktoria Hayden per 24-0.

Fins aquí, aquesta relació de tornejos que han disputat els diversos equips del futbol base del RCD Espanyol. Sentiment Perico us ha ofert els resultats amb la màxima celeritat com ens ha estat possible sempre (tant aviat com les pròpies organitzacions dels diferents torneijos ho actualitzaven).

Un cop més, i més tenint en compte el moment tant delicat que viu el club, Sentiment Perico ha estat simbòlicament al costat del nostre futbol base, donant aquella informació que a pocs potser interessa, però que aquests pocs, també tenen tot el dret de saber-la i des d'aqui s'ha ofert tant com ens ha estat possible.

També, per últim, agrair a quantes persones han col·laborat desinteressadament per difondre el nostre futbol base i els nostres colors en aquests moments tant difícils per tots, i sense el seu ajut no hagués pogut complir amb l’objectiu d’informar el més detalladament possible dels diversos tornejos. A tot ells, doncs, moltes gràcies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gracies Josep Maria. Tu trabajo y tu teson en seguir la actualidad de nuestro club en todas sus facetas es digna de encomio. Ojala todos los estamentos del club (incluido el idolatrado futbol base) estuvieran llevados como llevas tu esta pagina.
Seguro que cada año jugabamos la Champions. Un abrazo

Pere Joan




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M