dimarts, 5 de maig del 2009

EN EL DARRER INSTANT,
ALEXIS DONA EL TRIOMF A L'ALEVÍ "A"













RCDE Aleví “A”: 1 – FP Esp. Mataró: 0

Fins el darrer instant
A punt va estar la FP Mataró de donar la sorpresa dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, després que amb un bon partit defensiu, mantingués la porta a zero defensant l’empat inicial fins les acaballes del partit, en que un golás d’Alexis, significar el triomf blanc i blau.

El partit va iniciar-se amb domini espanyolista però com en tot l’encontre amb poc encert rematador. Richard en la primera acció de perill va rematar a boca de canó per sobre el travesser al llançament d’un servei de falta. Tampoc Javi Navarro en aquesta ocasió va veure porta; una centrada de Richar es rematada pel menut golejador perico fora.

La gran ocasió
Una centrada al segon pal, i entrant des de darrera, Richard es fa amb la bola tot sol davant la mitja sortida del porter mataroní totalment venut; el davanter perico creua la pilota i quan tothom pensa que acabarà dins, aquesta es passeja ben a prop de la línia de gol, i surt fora per l’altre pal (dret), davant els laments del propi jugador que no es creia que aquesta pilota no hagués entrat.

El segon temps es mou pels mateixos paràmetres: Un Espanyol amb menys profunditat que en altes ocasions, i a sobre, desencertat en els metres finals, i el temps que passava de manera inexorable. La primera vegada que la pilota acaba dins la porteria visitant a càrrec de Javi Navarro, és anul·lada la jugada pel col·legiat, per que instants abans de la centrada de Richard, l’esfèrica havia sortit per la línia de fons.

L’ocasió més clara d’aquest segon temps, serà un llançament de falta que acaba colpejant al travesser sense que Richard en segona instància pugui aprofitar el refús de la fusta. Altre bona ocasió també a pilota parada, un llançament d’Aaron, que el meta del conjunt del Maresme, treu amb la punta dels dits a còrner.


Un gran gol
Quan semblava que els espanyolistes estaven abocats a l’empat com a resultat final, una volea d’Alexis es cola per tota l’escaire, i dona el triomf als de Villarroya. Es va centrar de mig camp, i als pocs segons, l’àrbitre va indicar la fi de l’encontre, davant la decepció d’un Mataró que va estar a punt de tocar l’èxit que hagués suposat endur-se un empat.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M