dimecres, 6 de maig del 2009

VIATJE A MADRID EN AVE
PER DONAR SUPORT A L'EQUIP

Desplaçament en AVE a Madrid



Seguint en la línia de donar suport a l’equip en la lluita per la permanència, el RCD Espanyol, la FCPE i La Curva organitzen el desplaçament a Madrid, aquest diumenge, per ser al costat del nostre equip al Vicente Calderón en el partit contra l’Atlético de Madrid (diumenge, 10 de maig, 21 hores).

El club subvencionarà una part del desplaçament en AVE. Així el pack de viatge + entrada + autocar des del Vicente Calderón a Atocha, costarà 90 euros. El pagament del mateix s’haurà de fer en efectiu.

Durant les últimes hores s’ha atès a tots els socis que tenen la intenció de desplaçar-se i s’està efectuant un llistat de prereserva. Per fer-la, els nostres socis han de trucar al 902.666.902.
Els membres de penyes han de trucar al mòbil de la FCPE (685.827.000).

El club trucarà a tots els socis que han fet la prereserva fins a esgotar els tickets perquè confirmin la reserva i vinguin a recollir el pack.

El RCD Espanyol ha comptat en tot moment amb el suport de RENFE que posarà a disposició 2 trens AVE per l’afició de l’Espanyol fent possible l’anada i la tornada, tot i que a les hores de la tornada no hi ha habitualment servei d’AVE.

Un AVE sortirà diumenge 10 de maig a les 9 del matí. L’altre, a les 9.30h des de l’Estació de Sants. La tornada des d’Atocha serà a les 12.05 de la nit.

Un cop a Madrid, l’anada a l’estadi queda a criteri dels aficionats. Al Vicente Calderón, la nostra afició es col•locarà en els sectors 507 i 407, a la zona de Tribuna Superior Nord.

Després del partit, els nostres aficionats tornaran a l'estació d'Atocha en uns autocars disposats expressament pel RCD Espanyol, i que esperaran al carrer Via Carpetana. Adjunt a aquesta informació, està el pla de localització de la zona d'aparcament d'aquests autocars.

El club desplaçarà juntament amb l’afició el lògic servei de seguretat i d’informació

Els packs de viatge i entrada es despatxaran al Punt d’Atenció al Soci de l’Estadi Olímpic dijous i divendres de 10 a 18 hores.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M