dijous, 7 de maig del 2009

SORTEJADA LA IWC

INTERNATIONAL WOMENS CUP 2009 A SALOU





Fotos de la darrera edició a Salou de la IWC:
Espanyol-Montpellier a la final, amb triomf francès
.


Un cop finalitzi el campionat de Superlliga, i abans de disputar la Copa de la Reina, l'equip femení del RCD Espanyol, disputarà la International Womans Cup, que enguany per segona vegada consecutiva, tindrà lloc a la localitat de la Costa Daurada, de Salou.

Anteriorment, Sitges, al Camp de l'Aiguadolç havia estat el lloc escollit per disputar aquest torneig internacional de futbol femení.

En la passada edició, l'equip espanyolista va ser subcampió, perdent la final, amb el conjunt francès del Montpellier.


PARTITS 16 DE MAIG

GRUP

10:00 h.MONTPELLIER HSCRAYO VALLECANOB
12:00 h (TV3)RCD ESPANYOLBRISTOL ACADEMY WFCA
13:30 h (TV3) F.C. BARCELONAMONTPELLIER HSCB
16:00 h.BRISTOL ACADEMY WFCATLÉTICO DE MADRIDA
18:00 hRAYO VALLECANOFC BARCELONAB
20:00 hATLÉTICO DE MADRID FRCD ESPANYOL A
....
....
DIUMENGE 17 DE MAIG FASE FINAL
10:00 h.3er i 4rt Lloc. 2on Grup B2on classificat Grup A
12:00 h.FINAL. 1er class. Grup A1er. classificat Grup B

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Josep Maria, permet-me un consell, per molt que no juguin a res les nostres noies en aquest torneig o a la copa de la reina, no ho critiquis gens, perquè vaig escoltar al Sr. Jaume Martínez, a Tiempo de Espanyol, que estan farts d'escoltar "tonteries" de gent que no saben res de futbol. Va manifestar que l'ambient al vestidor és maravellòs, que l'equip està molt conpenetrat amb l'entrenador i que no hi cap problema, ja que tot és perfecte. Ah! També va afegir que la tasca del Sr. Ramió és molt i molt bona i que les jugadore estan molt satisfetes amb la seva direcció. Total que es veu que vivim en "Alícia en el País de les Maravelles" i nosaltres sense saber-ho... Tontos, que som uns tontos, collons! Un accionista molt petitó.

Josep Maria ha dit...

Senyor accionista molt petitó. s'agraeix la fina ironia, però diré que pensant-me'l bé, no em dono per al·ludit en les paraules de Jaume Martínez, doncs el va manifestar, persones que oculten qui són (tothom qui vol saber qui sóc, ho sap, no oculto la meva personalitat darrera de nicks estrambótics).

PEr qui pugui pensar lo contrari, només dir que amb respecte, el que he fet, ha estat exposar un problema existent i que qualsevol que vagi a la Ciutat Esportiva a veure els encontres del femení, i escolti una mica, palpi l'ambient ho veurà. No culpo, ni tant sols critico, per que a vegades la possible "culpa" és repartida a diferents proporcions i tant entrenadors com jugadores ho intenten....però les coses no surten i van a pitjor. Només dic, que no funciona l'equip, i és a la vista de tothom, menys de qui hauria de veure'l. Bé, tampoc es poden fer miracles amb gent que no se'n van adonar en el primer equip després de les derrotes que van seguir al partit del Villarreal (3-0) fins estar vuit punts per sota de la permanència a la següent temporada...
Salutacions d'altre "accionista molt petitó".

Anònim ha dit...

És veritat, sí senyor; va comentar això de les persones que s'amaguen rera un nick per dir tonteries. També va suggerir, el Sr. J.Martínez, que el Sr. Ramió "afluixa la mosca" per aquesta secció. Bé, alegrem-nos doncs, i agraïm-li, al Sr. Ramió la seva generositat...
Felicitats, Josep Maria, pel guardó que t'ha otorgat la GPE Manigua, per aquest Blog!

Anònim ha dit...

Los grupos están confeccionados para presentarnos en la final, un sorteo dirigido???? igual que la semi del Chelsea-Purria???? que pite la final un sinvergüenza noruego, algo pasado de peso y que no ve penas máximas solo en una area.

¿Josep Maria, te han dado un premio por el blog, tu peña???, haber si despierta el club y te de otro por la valiosísima información que ofreces de todo el fútbol base y al que tanto tiempo dedicas, particularmente te lo agradezco. Enhorabuena.

Josep Maria ha dit...

Si Keyplus, pero ja debiérais saber que yo siempre procuro mantenerme al margen en el blog, y aunque esta noticia la tendré que dar cuando informe del acto, pues eso... Cuando toque darla la daré, lo que pasa es que en otros medios de comunicación ya ha salido todo el tema de la 2ª Pericicletada de laGPE Manigua.
Siempre son cosas que a uno le gustan pero a la vez se pregunta si uno es la persona más adecuada siendo de la misma peña, pero cuando los compañeros se empeñan, que vas a hacer, no vas a rechazarlo aunque sea por motivos de índole moral o por principios éticos...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M