dimarts, 5 de maig del 2009

NOVA ENSOPEGADA DEL FEMENÍ "C" (1-1)











RCD Espanyol Femení C: 1 - Europa “B”: 1

Partit que va començar amb l'Espanyol molt ben posicionat i protagonitzant les primeres jugades de perill. Eva va tenir una oportunitat per banda dreta però el seu centre no va poder culminar-lo Nerea.

Més tard va arribar el gol a càrrec de Montse, que en una jugada per banda dreta s'en va anar molt bé de la defensa i va batre a la portera de l'Europa per alt. El Femení C va disposar d'alguna ocasió més per marcar però sense èxit, com una centrada de Montse per la dreta que ni Nerea ni Eva van pogué arribar al remat. També podria haver igualat el partit l'Europa en una jugada per banda dreta que Natalia va resoldre bé.

Amb el resultat de 1 a 0 favorable a l'Espanyol es va arribar al descans.
La 2a part l'Espanyol va baixar clarament l’intensitat i l'Europa va posar els nervis al cos amb alguna acció de perill que la defensa i la portera van poder desfer. Avançat el partit Eva es va lesionar per la dura entrada d'una rival i l'àrbitre no va mostrar ni targeta. Més tard van seguir els problemes per l'Espanyol i Mireia R. no va poder seguir per un problema muscular a la cama.

Tot i els problemes l'Espanyol seguia aguantant els atacs del conjunt escapulat fins que a les acaballes del partit una jugada desafortunada va acabar amb gol visitant. Encara hi va haver-hi temps per una ocasió per cada equip, amb fortuna l’equip espanyolista va evitar l’ensurt, i en la darrera jugada un contracop de Linda, cedeix a la dreta a Montse, que sense gaire angle, xuta ajustat al pal esquer.

Amb empat a 1 es va arribar al final i d'aquesta manera el Femení C segueix amb una dinàmica pobre de resultats en aquesta segons volta.

RCDE Femení C: Natalia; Monica, Anglada, Jornet, Cris; Pereira, De la Cruz; Montse, Eva; Linda i Nerea
També van jugar: Mireia R., Guiu, Laia, Altmann.

Gols: 1-0: Montse; 1-1.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Tarda molt calorosa, amb temps assolellat.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M