dissabte, 9 de maig del 2009

DEMÀ A SADRIÀ,
EL PREBENJAMÍ POT SER CAMPIÓ


Demà a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, l’equip Prebenjamí del RCD Espanyol es pot proclamar campió de lliga del grup tercer de la categoria Prebenjamí, si derrota o empata a partir de les 12:15 hores, a la FP Júpiter CF, al camp de F-7.

El conjunt entrenat per Corominas, compta amb 5 punts d’avantatge més que el seu rival, la UD At. Gramanet, però amb dos partits més per disputar ja que els colomencs han de descansar les dues jornades que coincideixen amb els dos rivals retirats de la competició al començament de la mateixa, un cop ja s’havia sortejat el calendari.

L’Espanyol, al marge del Júpiter, li resta enfrontar-se a l’Unificació Badalona Sud, al Lloreda CF a Sadrià, i la darrera jornada veure’s les cares amb el Badalona. Per la seva part, el rival al llarg del campionat dels blanc-i-blaus, la Grama, li resten només dos encontres: El cuer At. Poble Nou aquest cap de setmana, i en la darrera jornada d’aquí a quatre setmanes, davant la Penya Barcelonista Trajana.

Com sigui que el gol-average entre ambdós conjunts es favorable als espanyolistes (9-1a Sadrià la primera volta, i 1-7 a Santa Coloma fa unes poques setmanes), la diferència entre ambdós conjunts de cinc punts passa a ser-ne sis, i per tant amb un sol punt que aconsegueix puntuar en l’encontre de demà, es proclamarà campió de lliga.

A més serà una bona oportunitat per sobrepassar els 300 gols i intentar en els quatre encontres superar el rècord golejador de la categoria.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M