dimarts, 5 de maig del 2009

TRIOMF TREBALLAT
DE L'INFANTIL "A" DAVANT EL SANT ANDREU







RCDE Infantil “A”: 5- UE Sant Andreu :2

Força complicat li va posar les coses el conjunt quatribarrat que arribava a Sadrià com una víctima propiciatòria pels de Jacint Magrinya, ja que ocupava la penúltima plaça a cinc punts de la salvació, i a l’hora de la veritat, per dues ocasions es va posar per davant en el marcador, i els espanyolistes se les van desitjar per pogué treure endavant l’encontre.

Per que a la primera acció de perill, la UE Sant Andreu es va avançar en el marcador (m. 4). Les protestes de Sergio reclamant quelcom de punible, acabarà constant-li la primera targeta i posteriorment acabarà veient la segona, deixant l’equip amb deu jugadors durant gairebé tot l’encontre.

Jaffar que completar el millor encontre dels disputats aquesta temporada a Sadrià, empatar l’encontre, set minuts després al rematar en la boca de gol en posició protestada pels visitants, després de que una jugada iniciada per ell mateix acabés rebent després de l’aportació de Germà i Rafa.

Poc li durà l’alegria als espanyolistes: El lateral ghanès Alex comet penal que suposa el segon gol visitant.

Jaffar va estar a punt de posar les taules en el marcador, quan altre cop en posició dubtosa xuta fluix a les mans del porter. Un xut de Marc Gelmà surt fregant el travesser. En els darrers instants del primer període, Jaffar fa el segon del seu compta i de l’equip, després d’encarar molt bé al porter en l’u contra u, i amb molta serenitat retalla al porter i marca a porteria buida.

El segon temps s’inicia amb quatre canvis: Moj, Lucas del Campo, Robert i Ricard ocupen els llocs deixats per Bruno, Alex, Chus i Rafa Espinosa.

L’Espanyol comença a jugar millor, i no demostra notar la inferioritat numèrica. Ricard, tot i no estar gaire encertat, dota de més cos i envergadura a l’atac espanyolista, i els locals es mouen amb més perillossitat davant un Sant Andreu que recula cada cop més.

Comença el festival d’errades cara a porta: Una jugada per banda de Ricard, acaba cedint enrera i entrant des de segona línia, Marc Gelmà envia molt alt el seu xut. Jaffar, xuta al cos del porter, que rebutja i la pilota enrera es treta pel dorsal 5 salvant el gol.

Una errada molt grossa del porter al xutar amb el peu, propicia que Jaffar es trobi amb un regal que incomprensiblement no aprofita, al xutar a trencar, estavellant la pilota al travesser quan ho tenia tot a favor. Lucas del Campo també ho prova en bona acció, sortint a pocs centímetres del travesser la bola.

Jaffar anota el tercer i posa per primer cop en el partit als blanc-i-blaus per davant. Recull el regal aquest cop d’un defensor que rebutja en globus, i molt atent es fa amb la pilota després de l’errada del defensa i la sortida desesperada del meta, i marca a plaer a porta buida.

Aquest gol ja donava la tranquil·litat necessària als de Magrinyà, que continuaren atacant en busca de deixar enllestit l’encontre. Germán Collado substitueix a Marc Gelmà.
El Sant Andreu, no obstant, tindrà la seva ocasió en un xut des de fora de l’àrea, que després de ser interceptat pel meta perico, acabarà colpejant al travesser i sortint a còrner.

L’Espanyol torna a la càrrega, i un còrner tret per Lucas es rematat de cap per Robert desviat, en immillorable situació.
El 4-2 arribarà quan Jaffar aconsegueixi rematar de cap una centrada passada al segon pal de Lucas del Campo, a falta de dotze minuts per la fi de l’encontre.

Jaffar solidàriament li deixarà el gol a Ricard en una jugada en la que el de la Blanca Subur es trobava tot sol, però no l’aprofitarà increïblement, ja que el primer remat serà rebutjat pel porter amb el cos, i el segon acabarà fora ajustat al pal dret.

Al 67, aquest cop sí, Ricard elevarà a definitiu el resultat, aconseguint el cinquè al rematar tot sol superant la feble resistència d’un porter completament venut.

RCD Espanyol: Sergi: Bruno, Adrián, Sergi Coll i Alex; Sergi Sánchez, Sergio, Marc Gelmà; Chus, Rafa Espinosa i Jaffar.

Gols: 0-1; 1-1: Jaffar; 1-2: (pen); 2-2: Jaffar; 3-2: Jaffar; 4-2: Jaffar; 5-2: Ricard.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit disputat al migdia del dissabte en mig d’una forta calor.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M