diumenge, 10 de maig del 2009

UN JUVENIL "B" AMB MOLTES BAIXES
SURT GOLEJAT DE BADALONA













(Camp del Centenari, Avinguda Navarra, Badalona: Josep Maria)


Golejats (4-1):_
Partit sense història en el que el Badalona "B" va golejar ja en el primer temps, a un Espanyol de circumstàncies que res a pogut fer per evitar la superioritat local. Els de Planagumà s’han vist afectats per les baixes de Jordi Amat (targetes), Xavi Montcusí, Carles Mur, Tello, Gabri, Nierga, així com Edgar Badía i Albert Blázquez que es troben amb la selecció espanyola disputant la fase final del campionat d’Europa sub 17.

Amb aquest panorama, les perspectives no eren molt bones a priori, i es van veure complides quan a la primera ocasió el conjunt local als deu minuts aconsegueix obrir el marcador en un llançament de falta directa inversemblant que es colar sense gens d’angle davant la passivitat defensiva espanyolista.

A punt de caure el segon després d’una paret a la frontal de l’àrea, amb rematada que surt llepant la base del pal esquer.

A pilota parada arribaria el segon, al llençar-se un còrner a la dreta de l’atac badaloní, i entrar al remat un davanter al primer pal marcant de cap.
Augmentarien els locals el compte, marcant a sis minuts del descans, després d’una doble rematada, acabant el darrer xut a l’esquerra d’Eloi.

No és que el Badalona meravellés en el seu joc, però si que tenia la suficient efectivitat per aconseguir anotar pràcticament en cada atac. L’Espanyol ofensivament no va existir. Un parell de jugades embolicades amb xuts molt desviats, o sigui, rés.

El segon temps, amb els canvis introduïts, i amb un resultat tant desfavorable, l’Espanyol treu l’amor propi, i comença a dominar amb intenció de reduir diferències davant un Badalona ben possicionat. I així comença a disposar de certes ocasions (remat de Juli Serrano de cap que surt fora prop de la creueta – jugador cedit precisament al Badalona de Divisió d’Honor juntament amb altres tres dels que van jugar ahir com Borja, Alex,o Adrían), o una individual de Ruben que veient avançat al porter intenta sorprendre des de quaranta metres, sortint la bola per sobre el travesser.

Però qui si encerta amb la porteria, és el Badalona que anota després d’un contracop rematant a la dreta d’Eloi amb un xut ras que el bot de la pilota molt aprop l’acaba batent. En un servei de falta buscant l’escaire, els locals haguessin pogut fer el cinquè.

Les darreres ocasions son pels espanyolistes: Una rematada d’Alex de cap, que obliga per primer cop al meta local a intervenir i una rematada de Rubén (potser amb quelcom de fortuna, però això sí, li surt un xut de traca i mocador) que s’allotja a l’escaire esquerra significant el mal anomenat “gol de l’honor” espanyolista.

Dir per últim, que el Badalona que ha perdut la categoria de Divisió d’Honor Juvenil, intenta aprofitant les possibles llacunes legals en una disposició que diu que el descens d’un “A” arrossega un “B” amb la pèrdua també de categoria del “B”, per intentar que el seu juvenil de Lliga Nacional aconsegueixi l’ascens ocupant la plaça de l’ “A”, descendit.

RCDE Juvenil “B”: Eloi Mir: Cristian, Bonilla, Joseca, Clerc; Borja, Alex, Pau, Pablo, Pirulo i Antonio.
Substitucions: En el minut 46, Ruben per Pablo, Juli Serrano per Borja, i Adrián per Antonio. Avançat el segon temps, Josep per Alex.

Gols: 1-0;2-0;3-0;4-0; 4-1: Ruben.

Incidències: Camp del Centenari de l’Avinguda Navarra de Badalona. Poc públic. Tarda primaveral.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M