dimecres, 13 de maig del 2009

EL FEMENÍ "C" CAU ESTREPITOSAMENT A VILANOVA
AMB UN RESULTAT ESCESSIU (5-0)

CF Vilanova i la G. : 5 – RCDE Femení “C”: 0

Inici de l'Espanyol amb forta empenta i amb el control del partit. Al minut 7 una jugada iniciada per Guiu ha seguit amb una bona assistència de De la Cruz cap a Nerea, que dins l'àrea ha estat atropellada per la portera rival, que en l'intent de rebutjar la pilota ha fet un penal molt clar, tot i que l'àrbitre no l'ha vist tan clar i ha deixat seguir el joc.

El Vilanova mica en mica s'ha anat sentint còmode en el terreny de joc i ha intentat sorprendre amb algun xut llunyà que ha sortit desviat. Sobre el minut 30 una falta molt rigorosa a la frontal de l’àrea ha estat aprofitada pel Vilanova. El xut anava ben dirigit però sense gaire força i la portera no ha pogut blocar la pilota deixant-la als peus de la davantera rival que només ha hagut de posar el peu per fer pujar el 1 a 0 al marcador. La jugadora rival estava en fora de joc, però veient el criteri arbitral era impossible pensar que anul•lés el gol. Més tard, a les acaballes de la primera part una jugada per banda esquerra ha acabat amb el 2 a 0. L'Espanyol tenia el partit controlat i creava ocasions però incomprensiblement fallava, i el Vilanova en canvi aprofitava les úniques ocasions.

A la segona part amb l'entrada de Raquel Corral l'equip ha mostrat més força en atac i s'ha disposat de nombroses ocasions per marcar, però l'actuació de la portera rival ha estat excel•lent i s'ha mostrat molt segura quan la seva defensa fallava. Al minut 60 una jugada per banda dreta del Vilanova ha acabat en gol ja que la davantera rival ha definit perfectament en el cara a cara amb la portera. Incomprensiblement l'Espanyol dominava el partit i mostrava la seva superioritat, creava ocasions però les jugadores estaven negades de cara a porta i fallaven ocasions.

Tot i això no s'han vingut a baix i han buscat el gol de l'honor. L'han tingut en una bona jugada entre Corral i Montse que han combinat molt bé però la pilota ha acabat a còrner. Més tard un xut des de la frontal de Altmann ha passat pel costat del pal i més tard ha estat Corral en un u contra u que desprès de deixar a dos defenses enrere ha xutat als peus de la portera. La mala sort perseguia a les noies del C de tal manera que en la jugada següent un xut llunyà del Vilanova ha acabat al fons de la porteria. El partit ja estava a punt d'acabar quan un centre ras des de la banda esquerre ha acabat també al fons de la xarxa. Un càstig excessiu per les noies del Femení C que tot i no haver fet un gran partit han tingut molta mala sort, han comès algun error força greu i l'àrbitre en cas de dubte escombrava cap a casa.

A falta de tres partits per acabar la lliga esperem sumar els 3 pròxims punts i acabar la lliga el més alt possible. Dissabte rebrà la visita a Sadrià, del CD San Gabriel, a partir de les 20:00 hores

RCDE Femení “C” : Arantxa; Tania, Anglada, Pereira, Mireia R; Guiu, De la Cruz; De la Fuente, Montse; Linda i Nerea

També van jugar: Laia, Claudia Calvet, Raquel Corral, Aina, Cris, Altmann, Mònica.