dilluns, 11 de maig del 2009

EL PREBENJAMÍ
CAMPIÓ DE LLIGA

































El RCD Espanyol Pre Benjamí, s’ha proclamat matemàticament i de manera força anticipada (a falta de tres encontres) campió del grup tercer de la categoria de Prebenjamins, en vèncer 7-0 a la FP Júpiter CF en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en encontre disputat en la matinal del diumenge davant un molt bon ambient.

Els espanyolistes que no han tingut cap tipus de problemes per imposar-se al conjunt gris-grana, ha demostrat la mateixa superioritat que ha fet ostentació durant tota la temporada, i s’ha erigit en just guanyador del partit i del campionat.


RCD Espanyol: Víctor: Ivan, Oscar, Alejandro, Martí, Gerard, i Adrián
Substitucions: Joel per Ivan, m. 13; Sergi i Soto per Adrián i Martí respectivament al minut 18; Kilian per Gerard, m. 23; Gerard per Kilian, i Martí per Joel, respectivament, al minut 38.


Gols: 1-0: Adrià, m. 6; 2-0: Gerard, m. 8; 3-0: Joel, m. 16; 4-0: Adrià, m. 25; 5-0: Adrià, m. 30; 6-0; Joel, m. 40; 7-0: Oscar, m. 41.

Incidències: Camp de Futbol 7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’equip de Corominas, campió invicte, ha guanyat tots els encontres disputats. Al final del partit, l’eufòria dels familiars dels nens i la satisfacció del públic present espanyolista per l’actuació d’aquests nens al llarg de tota la temporada, han quedat paleses amb la celebració pel títol, corrent el cava i els confettis en tot els voltants del camp de futbol set.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gracias por acordarte de los prebenjamines del rcd español, mama seguidora de su hijo.buen trabajo.

Josep Maria ha dit...

De nada. Aquí todos los equipos del RCD Espanyol cuentan y de todos nos acordamos por igual, dependiendo únicamente de horarios y coincidencias en los mismos.
Felicidades.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M