dissabte, 16 de maig del 2009

L'ESPANYOLISME RECOLZARÀ A L'EQUIP FINS EL TRIOMF
EN LA MILLOR ENTRADA A MONTJUÏC DE LA TEMPORADA


Primer "Matx Ball"

Demà a les 17:00 hores, l’Estadi Olímpic “Lluis Companys” ha de presentar les millors gales per rubricar un triomf del RCD Espanyol que definitivament allunyi de nostres caps l’espasa de Damocles que tenim penjada des de que aquest equip va entrar en barrina caient a la darrera posició de la classificació i que contra pronòstic, sota la batuta de Mauricio Pochettino i Feliciano di Blasi, han revertit fins arribar al moment present, en que amb el triomf davant l’Athletic Club es pot aconseguir la permanència be de manera matemàtica o de manera virtual.

L’Espanyol posarà a fi a aquest malson, si en primer lloc venç al conjunt basc, feina que no serà gens fàcil en mig d’una afició fins fa poc eufòrica (segona part del Calderón), però que comença a veure fantasmes del passat i a somniar escenes tràgiques en forma de salvacions en els darrer encontre. Es en definitiva, el caràcter i la idiosincràsia de les gents d’aquesta entitat, forjada patiment a patiment, decepció a decepció i alegria a alegria. En definitiva, una suma de miracles i desastres junts.


El que es necessita
Un triomf perico, acompanyat de dos empats: El del Sporting davant un Málaga amb aspiracions europees al Molinón , i el del Numancia davant el Recreativo. Amb aquests resultats la lliga pels pericos s’hauria acabat i acabaria per totes aquest drama que ha estat la temporada 2008/09 continuació de la segona vergonyosa volta passada.


Combinacions per no dormir...
Si Numancia venç al Recreativo, l’Espanyol no estaria encara matemàticament salvat tot i guanyar al conjunt basc, ja que podria haver-hi un empat a 31 punts amb el gol average favorable als de Soria. Inclòs un triple empat amb Sporting, Numancia i Espanyol que es resoldria favorable al Numancia, Sporting, i en darrer lloc Espanyol que perdria la categoria, o múltiple amb Osasuna, Betis, o Getafe en qualsevol de les possibles combinacions.


El calendari dels rivals
Els rivals del RCD Espanyol, tenen el següent calendari:

Numancia:
Numancia – Recreativo
Getafe – Numancia
Numancia – Sevilla

Recreativo:
Numancia – Recreativo
Recreativo – Racing
Sporting – Recreativo

Sporting:
Sporting –Málaga
Valladolid – Sporting
Sporting – Recreativo

Osasuna:
Osasuna – Sevilla
Barcelona – Osasuna
Osasuna – R. Madrid

Betis:
Betis – Almeria
Málaga – Betis
Betis – Valladolid

Getafe:
Deportivo – Getafe
Getafe – Numancia
Racing – Getafe

Racing:
Racing – Valladolid
Recreativo – Racing
Racing – Getafe


L’Espanyol tindrà la important baixa de Nico Pareja a l’eix de la defensa, ja que no s’ha pogut recuperar a temps per aquest encontre. Rafael Ramírez Domínguez, del col·legi andalús serà el responsable d’impartir justícia, o al menys així ho esperem.


Tots a Montjuïc!!!!
No fa falta tenir ja a aquestes alçades de recordar-vos lo molt que ens juguem en aquest encontre, a fi d’evitar possibles situacions límit que cap perico desitja, i des d’aquí per enèsima vegada, fem una crida a TOTS ELS ESPANYOLISTES, per que omplin Montjuïc, i portem al nostre equip cap al triomf. No ens mereixem patir més. Que aquest sigui el darrer. Som-hi !.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M