16:00 h.BRISTOL ACADEMY WFC1-6ATLÉTICO DE MADRIDA
20:00 hATLÉTICO DE MADRID F0-1RCD ESPANYOL A
10:00 h.FC BARCELONA1-1* pen 4-3ATLÉTICO MADRID F.3r/4rt

3-2

RCD ESPANYOLFINAL

RCD Espanyol Femení: 4 - Bristol Academy WFC: 0

Fàcil
El RCD Espanyol Femení s’ha imposat en el primer partit davant el Bristol Academy WFC per un clar 4-0 en un encontre sense cap tipus d’història, en el que les de Morata han solucionat per la via ràpida amb dos gols en el primer temps deixant l’encontre decidit.

El conjunt anglès ha deixat molt que desitjar en quant a qualitat. Ha vingut sense porteres i la jugadora Stefannie Curtis ha tingut que defensar la porteria. A més, el Bristol Academy ha vingut sense moltes de les jugadores titulars d’un equip de mitja taula de la lliga anglesa, on a part del Arsenal, i de l’Everton, Chelsea, poc més hi ha de nivell comparable als equips espanyols.

L’encontre ha estat molt fluix. D’un ritme molt lent per part de les angleses que ha acabat contagiant a les espanyolistes en el segon temps. El tècnic espanyolista ha alineat a Kenty, la mexicana del filial, al lateral dret. Ane ha jugat de central, passant Míriam al mig del camp juntament amb Meseguer i Vero a la mitja punta, quedant Sara i Joana als extrems.

Les de Morata han sortit dominant cercant el gol. Aquest ha arribat amb un llançament llunyà d’Olga Moreno que ha sorprès a la improvisada portera mal col·locada. Era el minut deu, i l’Espanyol amb el gol dominava arribant bé fins a l’àrea visitant on les angleses es defenien bé davant un Espanyol que no tenia profunditat.

El segon gol, deu minuts després, al llençar un servei de falta per banda dreta Adriana, obrint a Vero i aquesta li torna prop de la frontal, on la golejadora espanyolista deixa anar un tret que es cola ajustat al pal esquer.

La jugadora Michelle Green s’ha tingut que retirar lesionada del braç i ha hagut de ser evacuada amb ambulància.

Sense tenir la possessió de la pilota, i amb pocs fonaments tècnics, el Bristol ha arribat fins i tot en una ocasió a les immediacions de Cristina. Una passada en profunditat de Corine Short obliga a llençar-se a la portera espanyolista que salva la rematada de la dorsal 20 amb el rostre, atordida per l’impacte de la pilota, aconseguirà recuperar-se (l’Espanyol per baixa de Marina, tampoc tenia cap portera més).

En el segon temps, han sortit Chola per Vane, i Corredera per Sara que s’ha marxat també lesionada.
La primera aturada (en dos temps) de la portera anglesa ha estat a un xut de Mesi al minut tretze del segon temps. Els partits eren de 35 minuts per part, tot i que amb el temps perdut per la lesió de la jugadora anglesa, el primer període ha durat gairebé 42 minuts.

La millor jugada de les visitants ha estat una arrancada per banda dreta de l‘atac anglès, superant a Vane, i la centrada molt tancada s’ha passejat en paral·lel per alt, a la línia de gol sense que la dorsal 20 pogués rematar, tocant-la només.

Canvis: Carol per Vero, i Núria per Joana. Posteriorment Lara ha substituït a Adriana. Entre mig dels canvis, l’Espanyol ha fet la millor jugada de tot l’encontre (els gols han estat a pilota parada, o llançaments llunyans), en un contracop que ha acabat amb bona centrada de Núria i la rematada de Míriam de cap amb tot a favor, que ha sortit un pèl creuada.

Els darrers minuts han estat els més bons de l’encontre i en els que hem vist una mica de futbol. Un llançament de Ane de falta al travesser (32’ del s.t.) i la passada posterior del refús de la fusta a Meseguer que xuta obligant a lluir-se a la portera (ara sí) amb un rebuig amb la punta dels dits a còrner per sobre el travesser.

Aquest es serveix per Ane, i Marta Torrejón davant la passivitat de tota la defensa anglesa, marca a plaer amb el peu en la boca de gol. Un minut després i quan ja el temps s’exhauria, Ane llença altre falta i Lara no pot pentinar, semblant una pilota sense perill fàcil per la portera, però aquesta fa vistes, i la pilota ajustada al pal esquer es cola dins, significant el quart gol.

RCD Espanyol: Cristina, Kenty, Marta Torrejón, Chola, Meseguer, Míriam, Vero, Joana, Sara i Adriana.
Substitucions: Vane per Chola, m. 36; Corredera per Sara, m. 45; Carol per Vero; Núria per Joana; Lara per Adriana, m. 63.

Gols: 1-0: Chola, m. 10; 2-0: Adriana, m. 20; 3-0: Marta Torrejón, m. 67; 4-0: Ane, m. 69.

Àrbitre: Tots els partits del torneig son arbitrats per noies. En aquesta ocasió, l'encarregada de dirigir l'encontre ha estat Sonia Zardain, auxiliada en bandes per Astrid Salvago i Mari Carmen Real.

Incidències: Primer encontre del grup A, a l'Estadi Mpal. de Salou dins del torneig International Womens Cup. Partit retransmès en directe per Televisió de Catalunya, a través del seu CANAL 33.