diumenge, 10 de maig del 2009

CAMPIONS !!!














RCD Espanyol Cadet “B”: 1 – CF Damm “B”: 0

Un gol que s’ha fet esperar
Amb un gol d’Eric Jacobs en la recta final de l’encontre, l’equip cadet B del RCDE s’ha proclamat campió de lliga del grup segon de Preferent Cadet, al imposar-se en partit disputat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià a la Damm B, per 1-0, aprofitant l’ensopegada ahir dissabte del màxim rival per la lluita del títol, la FP Sánchez Llibre davant la Gramanet.

No ha estat gens fàcil. La Damm s’ha defensat molt bé durant tot l’encontre, i això i el poc encert en els metres finals dels espanyolistes han fet que el conjunt de Dani Poyatos no trobés el camí del gol. En el primer temps, s’ha vist molt ptoc futbol i molt poques ocasions, destacant el massa migcampisme i poca profunditat.

Ocasions clares de gol, poques: Una rematada de Ríos de cap a la sortida d’un còrner que es marxava per sobre del travesser, o un centre xut de Lucho des de banda dreta que era rebutjat pel porter amb la punta dels dits o un xut del propi jugador argentí, que buscant el pal esquer ho provava amb un xut bastant col·locat. La darrera acció corresponia a la Damm amb un xut per sobre el travesser.

El segon temps, s’inicia amb el canvi de Luis per Pablo. L’Espanyol es bolcar sobre la porta del conjunt cerveser buscant el gol que els hi donés el títol de lliga sense tenir que esperar al darrer encontre a Terrassa. L’equip perico disposar de moltes ocasions de gol, però la pilota capriciosa i el poc encert privar l’equip blanc-i-blau de la comoditat d’un triomf sense angunies.

La primera acció de perill del segon temps, en una embolicada jugada, un xut que rebotant en un defensor surt ajustada al pal esquer a còrner. Els rivals arriben amb una rematada de xilena que surt per sobre la porteria.

Es produeixen més canvis. L’Espanyol ho continua intentant: Una centrada per la dreta i en la boca de gol dins l’àrea petita, Sandro Armas posa el peu i colpeja malament la pilota enviant-la als núvols. Més canvis... però el gol no arriba.

Isaac als pocs segons de sortir protagonitza una jugada en la que el seu xut es rebutjat pel porter marxant-se enrera i colpejant a la base del pal esquer. Un xut de Luis també té la rèplica del porter cerveser. La pressió espanyolista es insistent en busca del gol. Pifa remata de cap, una pilota centrada perfectament pel canari Sandro quan es trobava el central lleidatà en immillorable posició sent finalment un defensor sota pals qui salva el gol. Una centrada d’Arroyo es passeja sense rematador...

Eric Jacobs que havia sortit en el darrer torn de substitucions, es fa amb una pilota dividida, s’anticipa ficant-se dins l’àrea petita i davant el porter, molt més ràpid i oportú, l’afusella en un gol en el que el jugador figuerenc seguir la jugada obtenint el fruït final a la seva lluita.

L’espanyol no tindrà cap mena de problema per aguantar els instants finals del matx, i posteriorment, l’eufòria es desborda en un equip que va començar amb una revolució total (fins a dotze altes) i que mica a mica s’ha anat consolidant, sent juntament amb el filial blanc-i-blau a Tercera Divisió, els únics conjunts espanyolistes campions de futbol 11 en la present temporada.

RCD Espanyol: Víctor; Albarrán, Rios, Arroyo, Aitor, Mesa, Lucho, Juanjo, Oscar Medina, Albert Miravent i Pablo.
Substitucions: Luis per Pablo; Coco Corella per Aitor, (41’), Pifa i Sandro Armas per Albarrán i Miravent. (57’), Isaac i Jacobs per Oscar Medina i Mesa (65’).

Gol: 1-0: Eric Jacobs, m. 78.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Bona temperatura. El conseller Borrell presenciant l’encontre. L’equip espanyolista, campió de lliga.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M