dilluns, 30 de novembre del 2009

DESÈ TRIOMF DEL CADET "A" (4-0)



RCDE Cadet “A”: 4 – CF Badalona: 0

Superiors

El RCD Espanyol es va imposar al CF Badalona en l’encontre corresponent a la desena jornada de la Divisió d’Honor Cadet que es va disputar dissabte a la tarda vespre a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

El conjunt de Fran Navarro va dominar gairebé tot l’encontre i tot i que el Badalona va resistir be durant el primer temps marxant-se al descans amb una mínima desavantatge, en el segon els blanc-i-blaus van acabar de concretar el triomf amb tres gols més.

L’Espanyol va avisar amb una jugada individual d’Adrián, que no va pogué superar amb la seva rematada al meta badaloní, i amb una centrada per l’esquerra de Javi, que ni Adrián ni Juanjo encertaren a pogué rematar.

Pifa obre la llauna

El gol va arribar com a conseqüència d’una jugada d’estratègia en la que la falta llençada per Adrián Ruiz es rematada de primera ficant la cama pel central Pifa.

L’Espanyol va gaudir de diverses ocasions per ampliar el compte, entrant per bandes, davant un Badalona que es va defensar com va pogué, gràcies a la seguretat per alt de David Aroca, ex porter del futbol base espanyolista i a la bona tasca defensiva.
Aitor va protagonitzar diverses centrades per l’esquerra arribant fins línia de fons. Una penetració de Manel va ser tallada a còrner quan ja es ficava amb força perill.

L’única ocasió del Badalona va ser un ràpid contracop en les acaballes del primer temps, que el meta Pau avortar llençant-se als peus del davanter. La darrera ocasió va ser per Javi Pérez que supera a dos defenses però el seu xut és blocat pel meta del Badalona.

Tres més, en el segon temps

El segon temps, el Cadet espanyolista posa setge ja de manera definitiva a la porteria visitant. Dues accions d’Oscar Medina (una d’elles amb molt de perill) i una rematada de Javi Pérez –responent David Aroca en cadascuna d’elles- son la prèvia al gran segon gol que deixarà el partit sentenciat. Aitor, des de més de 30 metres deixa anar un potent i col•locat xut a l’escaire.

Només set minuts després del segon, arribarà el tercer en una falta llençada per Albert Miravent que es rematada en primera instància per Juanjo, rebuig, i la bola cau morta a Adrián Ruiz que afusella al porter del conjunt groc.

Ja només hi ha un equip sobre la gespa: El Badalona ja no pot aturar a un Espanyol que disposa d’ocasions per ampliar el marcador, com en un llançament d’un lliure directe a càrrec de Luis Vioquè que David Aroca es llueix enviant amb la punta dels dits a còrner. Precisament Luis ho intentarà de nou amb una mitja volta i un tret que buscant l’escaire surt fora per poc.

El Badalona tindrà l’ocasió de reduir diferències quan un llançament de falta es rematat de cap per un davanter anticipant-se a la defensa, sortint la pilota una mica massa creuada.

Faltant cinc minuts per la fi de l’encontre, Sandro Armas va signar amb una gran definició una bona jugada d’atac espanyolista, amb un tret ras des de la frontal que significar el 4-0 definitiu.
Encara hagués pogut incrementar-se el resultat si en els darrers instants hagués tingut millor fortuna una excel•lent vaselina d’Adrián que superant al meta s’estavella al travesser i el que va ser més curiós, que el llançament després de fer impacte a la fusta, es va elevar i va tornar colpejar al travesser de nou.

L’Espanyol Cadet A, juntament amb el Benjamí A, i el Prebenjamí, son els únics equips espanyolistes que encara compten per victòries tots els encontres disputats.


RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Pifa, Oscar, Aitor, Manel, Adrián, Juanjo, Oscar Medina, Miravent, i Javi.
Substitucions: Luis i Coco per Oscar Medina i Aitor, m. 51; Lucho i Eric Jacobs per Javi Pérez i Albert Miravent, m. 58; Mesa per Juanjo, m. 61; Sandro per Manel, m. 65.

Gols: 1-0: Pifa, m. 17; 2-0: Aitor, m. 47; 3-0: Adrián, m. 54; 4-0: Sandro, m.75.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit disputat dissabte sota la il•luminació artificial i amb les cameres de la Xarxa de Televisions locals que retransmeteren l’encontre en diferit a l’endemà diumenge. Molt pocs espectadors. Ambient lleugerament fred i humit.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M