diumenge, 29 de novembre del 2009

L'ALEVÍ "B" I VIC-RIUPRIMER
EMPATEN EN UN DISPUTAT ENCONTRE (1-1)

NICO PAREJA I IVAN ALONSO BAIXES DE DARRERA HORA PER ENFRONTAR-SE A L'ATLÉTICO EN EL CALDERÓN. CONVOCATS TRES JUGADORS DEL FILIAL: BAENA, VÍCTOR RUIZ I LUCAS PORCAR.












RCDE Aleví “B”: 1 – Vic Riuprimer Refo FC “A”: 1

L’equip Aleví “B” del RCD Espanyol ha vist com el Vic Riuprimer s’enduia els dos primers punts de la Ciutat Esportiva en el que portem de temporada. L’equip espanyolista que només havia cedit un empat a Santa Coloma fins les hores havia derrotat a tots els seus rivals a Sadrià.

El Vic Riuprimer que visitava Sadrià en la seva condició de tercer classificat, s’ha mostrat com un rival molt sòlid, fort físicament tractant-se d’un rival de segon any, i li ha posat força difícils les coses al conjunt de Miguel Ángel Samprón que ha lluitat fins el darrer moment per fer-se amb el trionf.

Els primers compassos del matx, el domini ha estat altern amb lleuger control espanyolista. A partir dels deu minuts de joc, el Vic Riuprimer ha disposat de dues arribades per banda que han ocasionat els primers problemes ben resolts per la cobertura espanyolista. La primera acció seriosa de perill dels osonencs ha arribat en un contracop amb passada en profunditat a la que Adrià, el meta espanyolista, ha respost llençant-se als peus del davanter visitant evitant el gol.

Als vint-i-tres minuts de joc ha arribat la millor acció de perill espanyolista; una acció individual de Fode que ha desbordat en un contracop deixant dos adversaris enrera, i arribant fins la línia de fons i cedint enrera, però la passada de la mort ha estat tallada per un defensor del Vic; la jugada ha acabat amb una posterior rematada ben aturada pel porter.

Les darreres accions del primer temps, un xut del dorsal sis del Vic Ripuprimer ben aturat per Adrià que s’ha llençat a la seva dreta, una rematada de Josep en el 27’ que es marxa fora a l’esquerra de la porteria, i un servei de cantonada executat per Joel i rematat de cap per Fode, ben blocat pel meta visitant.

El segon temps ha tingut com a dominador un Espanyol que ha posat setge a la porteria vigatana, llençant-se a l’atac intentant inaugurar el marcador el més aviat possible. Així, una centrada de Dani Reina per la dreta molt tancada ha obligat a emprar-se a fons i en dos temps al meta del Vic, davant un Fode ben apunt de fer-se amb l’esfèrica. Una centrada del propi Fode ha estat rebutjada per un defensor anticipant-se al remat de Dani Reina. Un remat d’Albert a boca de canó, en una jugada a pilota aturada, s’ha estavellat en les cames d’un defensor en l’àrea petita, quedant la bola mansa a les mans del porter.

Fruït del intens domini espanyolista ha arribat el gol: Una pilota rebutjada, acaba morta en la frontal als peus de Pol, que no s‘ho pensa dues vegades i deixa anar un tret bombejat que acaba allotjant-se a l’escaire esquerra de la porteria osonenca.

L’Espanyol cobrava avantatge en el marcador, però l’alegria blanc-i-blava duraria molt poc. Només tres minuts després del gol espanyolista, el Vic Riuprimer empatava l’encontre producte d’una errada defensiva espanyolista. Abans, el conjunt osonenc ja havia avisat en un contracop en el que la rematada final havia sortit un pèl creuada a l’esquerra d’Adrià.

Aquest gol deixa tocat l’Espanyol. Durant uns minuts el conjunt blanc-i-blau no acaba d’encaixar bé aquest gol tan seguit al dels espanyolistes, i l’equip sembla descentrat, perdent nombroses pilotes al mig del camp que fomenta el contracop sempre perillós dels visitants: Un d’ells, al 52’ obliga a emprar-se a fons a Adrià que salva el gol visitant rebutjant la rematada del blanc-i-vermells en l’u contra u. En altre ocasió, de nou Adrià, s’alça com a protagonista del partit evitant el gol en una molt bona combinació dels osonencs.

L’Espanyol torna a prendre el comandament del partit en la recta final cercant més amb el cor que amb el cap el gol salvador que els hi doni els tres punts, però amb precipitació ja que els minuts passen inexorablement i amb inseguretat a l’hora de combinar. Amb tot, en els darrers instants Fode tindrà una ocasió per marcar, però la seva vaselina surt massa creuada a la que tampoc Joel en el segon pal arriba a pogué rematar-la.

Al final, empat en un disputat encontre, i a tenor de les ocasions i tal com s’ha desenvolupat l’encontre es pot considerar just vist els mèrits d’uns i dels altres tot i que els blanc-i-blaus han dominat més davant un equip molt fort defensivament i amb un físic determinant. El gran beneficiat serà la UE Sant Andreu que encapçalarà la classificació davant l’empat d’espanyolistes i osonencs.

RCD Espanyol: Adrià, Jairo, Marc Balmes, Marc Llinares, Albert, Pol, Josep, Sergi, Fode, Guillem i Joel.
Al segon temps, Dani Reina, Arnau i Marc Barnils, i al minut 45, Isma i Dani Martín.

Gols: 1-0: Pol, m. 46; 1-1; m. 49

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temps assolellat, bona temperatura.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M