dimarts, 1 de desembre del 2009

LA GPE MANIGUA PRESENTARÀ
RECURS DE CASSACIÓ AL TRIBUNAL SUPREM


Comunicat Oficial de la Gran Penya Espanyolista Manigua:


Lamentem informar que la demanda contra la Televisió de Catalunya SA. (TV3) i el Sr. Gabriel Jaraba, la qual vam presentar el 19 de gener de 2006, va tenir sentència negativa als nostres interessos, tant en 1a Instància, com a l’Audiència Provincial.

Segons ens ha informat el nostre advocat Sr. Pedro Javier Val, atès que les sentències tenen arguments desenraonats, s’ha fet un recurs de cassació al Tribunal Suprem, seu judicial on es decideixen, amb caràcter definitiu, tot aquests tipus de procediments. La sentència definitiva, doncs, pot trigar dos o tres anys més.

Malgrat les dificultats de guanyar, en l'última instància que ens queda, aquesta demanda, ens sentim cofois d’haver iniciat tot aquest llarg procés, quan vam ser maltractats i menystinguts, amb la resposta que ens va donar l’ens públic.

Tot i que la nostra demanda, no va ser per la no informació del XVè Aplec (com om pensa), ens congratulem que, des d’aleshores, el mitjà públic ha informat de tots els Aplecs posteriors.

Amb aquesta acció judicial vam rebre mostres de suport de molts pericos i d'alguns mitjans de comunicació, que restaran sempre en la nostra memòria. Encara que la justícia no ens acabi donant la raó, tots aquests saben que la tenim. Gràcies a tots ells i fins aviat.

Consell Directiu de la GPE Manigua.

Barcelona, 30-11-2009.



www.gpemanigua.com



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M