dijous, 3 de desembre del 2009

L'INFANTIL "A" GUANYA EN EL TRAM FINAL
I MANTÉ EL LIDERAT PER DIFERÈNCIA DE GOLS.









RCDE Infantil “A”: 2 – UD Cornellà: 0

Triomf aconseguit en la recta final del partit.
El líder de la Divisió d’Honor Infantil va haver de patir de valent per pogué superar a un Cornellà molt ben posicionat sobre la gespa del camp tercer de Sant Adrià, controlant molt bé els jugadors més importants del RCD Espanyol. En els darrers minuts, el conjunt de Jacint Magrinyà va pogué superar el sistema defensiu dels del Baix Llobregat i obrir la llauna mitjançant Alfredo. El gol de Bochi sobre la botzina va ser ja anecdòtic.

La primera acció de perill va ser una centrada xut de Lauren molt tancada que va treure com va pogué el porter visitant. L’Espanyol ho va intentar amb una bona pujada per la banda de Solanellas però la seva centrada des de la dreta es va passejar sense que ningú rematés.

L’Espanyol intentava posar setge a la porteria del conjunt verd-i-blanc, i així en un servei de falta van gaudir de l’ocasió més clara fins les hores amb una centrada que és rematada de cap per Maxi Rosales que havia pujat a rematar, traient un defensor sota pals. Un lliure directe bastant llunyà llençat per Samper acaba a les mans del porter.

Moha per l’esquerra li roba la cartera a un defensor, se’n va cap a l’àrea i la seva rematada es rebutjada pel porter en una bona intervenció sortint la bola al pal contrari fregant la fusta.

L’única ocasió de perill dels visitants en el primer acte, va tenir lloc en el darrer minut d’aquest primer període. Latorre amb una gran intervenció evita que fructifiqui la rematada del dorsal 9 del Cornellà llençant-se amb gran agilitat per la seva esquerra.

Amb un Espanyol que havia fet un bon primer temps, però li havia faltat quelcom més de profunditat i d’encert, l’Espanyol afronta el segon temps amb les novetats de Fernando i Alfredo en el lloc de Mulà i Lauren.


El Cornellà es creix
No comença bé el segon període. El Cornellà domina amples fases del partit, i l’Espanyol no pot jugar al mateix nivell del primer temps. Les aproximacions dels visitants moren a peus de la defensa espanyolista ben segura, però deixen una certa preocupació ja que l’equip no troba la manera de reconduir el partit i en una oportunitat el gol és a punt de produir-se en favor dels verd-i-blancs quan una rematada es salvada per un defensor espanyolista evitant el gol visitant.

L’Espanyol ho intenta en una acció a pilota aturada, al fer efectiu Torito un servei de cantonada que remata Albert de cap, colpejant en un defensor i caient el rebot mansament al porter. També el migcentre Torito ho intenta amb el seu potent xut, però ben situat bloca el meta.

Més canvis, i Maxi ho intenta buscant amb un llançament la paràbola necessària, sortint la bola fora.

Jugada clau. Expulsat el dorsal tres del Cornellà
Els del Baix Llobregat es queden amb un jugador menys al veure el dorsal 3 la segona cartolina que li mostra la col·legiada al tallar en el minut 21 del segon temps una internada de Fernando quan s’anava a endinsar a l’àrea. Sense cap tipus de discusió, la falta era clara i mereixedora de la segona cartolina. El lliure directe es llençarà estavellant-se contra la tanca i la posterior rematada de Bochi acabarà a mans del porter.

L’Espanyol en aquests moments finals posa setge a la porteria del Cornellà, amb superioritat numèrica a més, i primer serà Torito qui ho tornarà a provar amb un xut enverinat que rebotant lleugerament en un defensor surt a còrner per sobre el travesser.

Alfredo, obre les portes al triomf
Una internada per l’esquerra de Bochi, centra i de primera, ras, Alfredo marca a plaer el primer gol espanyolista.

En el darrer instant del matx, Samper fa jugada per banda i la seva centrada és rematada per l’argentí Bochi, al fons de la porteria. Ja no hi hauria de temps ni de centrar de mig camp, ja que el xiulet final de la col·legiada indicar la fi de l’encontre.



RCD Espanyol: Latorre; Solanelles, Agustí, Samper, Maxi, Torito, Lauren, Albert, Mulà, Bochi, i Moha.
Substitucions: Fernando i Alfredo per Mulà i Lauren, m. 36; Esteban i Juba per Agusti i Moha, m. 52.

Gols: 1-0: Alfredo, m. 64; 2-0: Bochi, m. 70.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M