dimecres, 23 de desembre del 2009

ACTE SOLIDARI DE LA PBB MONTCADA
CAP NEN SENSE JOGUINES











(Parroquia Sant Joan Baptista, Barri de Can Sant Joan; Montcada i Reixac: Josep Maria)


Èxit total en la II Recollida de Joguines
Aquest vespre ha tingut lloc l’acte de lliurament de les joguines que s’han recollit dins el marc del acte solidari “II Recollida de Joguines: Cap nen sense joguines” que ha dut a terme la P.Blanc i Blava de Montcada i Reixac aquests dies.

La Parroquia de Sant Joan Baptista, en el Barri de Can Sant Joan, estava plena de joguines per que cap nen es quedi el dia de Reis sense una joguina. Amb la presència de la Junta Directiva de la Penya, encapçalada per David Gérboles, s’han anat acumulant les joguines que havien sigut recollides aquests dies en diferents punts de la ciutat vallesana (a la seu social situada al Bar Punto de Encuentro – Carrerada 20-, la Ferreteria Industrial Montcada -C/Clavell – i la Perfumeria Vanesa –c/Masia-).

Col•laboració de Ripollet i Montmeló
La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló i la Penya Espanyolista de Ripollet han col•laborat aquests dies en la recollida en les seves respectives localitats i han donat testimoni solidari, portant-les a la Parroquia.

La PBB de Montcada i Reixac ha tingut un present (una placa d’agraïment) a les persones esmentades que han col•laborat en aquest acte solidari.

1 comentari:

PBiB Montcada ha dit...

Gracies Josep Maria, per cobrir sempre les noticies de la nostre penya.

Salutaccions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M