dimecres, 23 de desembre del 2009

EL JUVENIL "B" NO APROFITA LA PUNXADA DEL BARCELONA (0-0)












Gel a Sadrià, després del reg del terreny de joc.
0º va ser la temperatura en la que va donar començament l'encontre.



RCDE Juvenil "B": 0 - Fundació Priv. Esp. Mataró : 0

El Juvenil “B” del RCD Espanyol no va saber aprofitar la punxada del dia abans del seu màxim rival per fer-se amb el títol del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil, el FC Barcelona que va perdre en la seva visita a Manlleu, i va empatar a zero davant una Fundació Esp. Mataró que va aconseguir el objectiu de no encaixar cap gol.

El primer temps va ser molt fluix, i a les poques ocasions de gol cal sumar-hi que el Mataró no es va tancar exclusivament darrera i va acostar-se amb perill en comptades però importants ocasions.

L’Espanyol va intentar portar perill per bandes (Alex i Eric) però no va acabar de tenir la profunditat que en altres ocasions ha tingut. El Mataró va arribar en una jugada embolicada que a punt és de costar-li car ja que un rebot deixa la bola a un davanter amb Germán ja superat, però la cobertura reacciona molt bé cobrint el forat i rebutjant.
Sergi Darder ho va provar des de la mitja distància però sense fortuna ja que el porter visitant rebutjar el llançament.

El Mataró deixava anar de tant en tant algun contracop i en un d’ells, Germán Parreño s’ha d’emprar a fons llençant-se als peus del atacant visitant. En altre ocasió manifesta dels del Maresme, el davanter s’entreté un pèl i xuta blocant Germán.

Una de les millors jugades espanyolistes acaba amb una centrada de Carles Cler per l’esquerra pujant la banda però la rematada de Gerard un pèl forçat, no té la força adequada (tampoc el centre) i la pilota això sí ben col·locada, acaba sent aturada pel meta.

La resta del partit estarà condicionat per l’expulsió de Carles Clerc en la darrera part del primer període. L’Espanyol amb un home menys lluitarà tota la segona part per aconseguir un gol, que malgrat les oportunitats hagudes, acabarà no arribant.

(Demano disculpes, però el segon temps no el vaig presenciar, ja que el compromís del Femení a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ocupar el temps de qui escriu aquestes línies, i aqui no s'enganya a ningú).

Pel que m’han explicat, l’Espanyol cercar el gol, però no es materialitzaren les ocasions, i per tan sols es pogué retallar un punt la distància envers el FC Barcelona, que en aquests moments, és de 3 punts.

RCD Espanyol: Germán, Jaime, Marc Molina, Carles Clerc, Arroyo, Sergi Darder, Eric, Antonio, Gerard Muñoz, Marc Nierga i Alex García.

Incidències: Gèlid matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Temperatura negativa abans del començament del encontre, i l’aigua del reg convertida en perillosa “pista” de gel en algunes zones de la lateral al costat del camp de F-7. Matí assolellat, circumstància que fer pujar la temperatura fins a 3º en el primer temps.
Es guardar un minut de silenci abans del començament del encontre.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M