dilluns, 21 de desembre del 2009

PUNT IMPORTANT DEL JUVENIL "A"
DAVANT UN CORNELLÀ AL QUE GUANYAVA 0-2...

Marc Caballé, capità del juvenil, obrir el marcador a Cornellà.



UD Cornellà: 2 - RCDE Juvenil "A": 2

Un Espanyol juvenil amb baixes de consideració (Edgar Badía, Jordi Amat, Álvaro Vázquez, Manu Molina amb el filial) va aconseguir un important punt en el sempre difícil camp de la Via Férrea de Cornellà davant un dels equips més forts de la categoria.
L’Espanyol es va avançar ràpidament 0-2 amb gols de Caballé i Tello, però al segon temps els locals igualaren l’encontre amb dos gols en els primers minuts.

L’equip de Ramon Guerrero conserva el liderat del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, i tot i comptant que té pendent un encontre (6 de gener a Mallorca davant San Francisco) ha acabat la primera volta com a campió d’hivern, amb un punt més que el FC Barcelona, i tres més que el Cornellà.

A la tornada de festes, partits compromesos pels espanyolistes: Visites a Zaragoza, San Francisco, i Mallorca, tenint entre mig d’aquests dos compromisos, un encontre davant el Ferriolense que ha estat dels pocs que han vençut als barcelonistes i al seu feu.


Fitxa Tècnica:
UD Cornellà: Segovia, Álex, Pol, Roig, Arnau, Gómez, Quimet, Lluís, Parra, Pla i Xavi.
Substitucions: Puerto per Pla, m. 46; Trillo per Quimet, m. 71; Marcos per Lluís, m. 81; Luque per Xavi, m. 89.

RCD Espanyol: Eloi Mir, Pere, Víctor Álvarez, Álvaro Vega, Blanchart, Juli Serrano, Caballé, Pau, Alex, Dani Nieto i Tello.
Substitucions: Gabri per Pau, m. 81.

Gols: 0-1: Caballé, m.7; 0-2: Tello, m.12; 1-2: Parra, m.49; 2-2: Xavi, m.58.

Àrbitre: Daniel Gracia Álvarez, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Cartolines grogues a Pere, m.51, Juli, m.86, i Dani Nieto, m.90.

Incidències: Vía Férrea de Cornellà.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M