fe d'errades: El resultat correcte, és el de la crònica i no el que figurava al títular.

Foto d'arxiu.

RCDE Cadet “B”: 3 – UFB Jàbac i Terrassa: 1

Bon triomf del líder

El RCD Espanyol Cadet “B” va cloure l’any 2009 de manera impecable, derrotant a un difícil i lluitador Jàbac i Terrassa que tot just una setmana abans havia vençut en el camp del aleshores líder d’aquest grup segon de Preferent Cadet, la UE Lleida.

L’ambient en que es desenvolupar l’encontre tampoc acompanyava gaire; horari nocturn, molt poca gent, i una temperatura no superior als 5º amb un vent molt gèlid. Amb tot, va ser un encontre molt disputat, i en el que el Jàbac i Terrassa va posar les coses difícils a un millor Espanyol tècnicament que amb el pas dels minuts va pogué imposar-se als egarencs.

Els de Dani Poyatos es van avançar als disset minuts de joc en una jugad d’atac espanyolista que acaba amb una centrada de Marc Gelmà i Javi Salinas en el lloc adequat remata de primera, tot i que el porter egarenc toca la pilota però no pot impedir que l’esfèrica s’introdueixi en la seva porteria.

No hi hagueren moltes ocasions de perill, ja que els vallesans es defensaren amb molt d’ordre. Un xut de Marc Gelmà sortint fora a la dreta per molt poc va ser el més perillós d’aquesta primera part.

El Jàbac i Terrassa, va empatar l’encontre dos minuts abans dels 40 reglamentaris. Tot començava, doncs, des del principi amb l’encontre igualat.

En el segon període, l’Espanyol marcar diferències amb els egarencs, i acabar imposant-se amb un gol en els primers compassos de la represa, després que una errada en la sortida del porter visitant li quedés franca l’esfèrica a Marc Gelmà per controlar i xutar ras a porta buida, tornant a col•locar l’Espanyol per davant.

Jaffar ho va provar amb un fort i potent xut que es marxar fora. L’Espanyol establir el resultat definitiu mitjançant Robert (que s’havia incorporat al joc en el segon temps), quan remata a plaer una jugada des de la banda esquerra. Anteriorment entre ambdós gols espanyolistes hi va haver-hi una rematada de cap al travesser.

Els espanyolistes amb un clar 3-1 no van tenir cap tipus de problemes per aguantar els darrers minuts del matx. Amb aquest resultat, es consolida l'equip, encapçalant la classificació del grup segon de Preferent Cadet.