dilluns, 18 de gener del 2010

COMENTARI: JA N'ESTEM FARTS
DE TOTALITARIS I MALALTS DE BARÇA


L’altre dia ens vàrem trobar que a la persiana de la seu social de la GPE Manigua, uns energúmens ens havien deixat les seves signatures de brètols en la porta d’entrada al local social de la penya espanyolista.

Es vergonyós que encara a aquestes alçades de la pel·lícula hi hagin elements que facin ostentació de les seves misèries mentals de manera tant evident. Es el seu problema en quant a imatge penosa que ofereixen individus que mamen d’aquest pensament únic instal·lat de manera preocupant i alarmant en la nostra societat i que ha pres més embranzida amb els èxits esportius de l’entitat del barri de Collblanc.

Es el nostre, (problema) per que a més de les molèsties i perjudicis en quant a despeses per netejar, pintar, etc., n’estem ja farts de tenir que conviure amb malalts de nacionalbarcelonisme. Sortosament, no tothom fa de l’esport una creuada a mort ni posa al màxim nivell de l’escala de valors el que una pilota entri o no, dins una porteria. Però n’hi ha que si, i semblen ser aprenents del impresentable president que els guia en aquesta nova fe que es vol imposar a creients i heretges.

N’estem farts els pericos de veure com es discrimina i margina en masses àmbits de la societat a una entitat esportiva centenària. Com s' adoctrina a la infància i joventut en el pensament únic, instruint en algunes escoles, obligant a cantar l’himne del FCB, visites al seu museu, forofisme als mitjans públics audiovisuals, adoctrinament des de les institucions amb videos repulsius en els que es fomenta una nova religió: La barcelonista. Amb la marxa triomfal d’aquest club, tots els problemes econòmics, socials, laborals, culturals, educatius, sanitaris, tots absolutament tots, queden resolts i solucionats.

N’estem ja farts, de tenir que justificar-nos del que no fa falta fer-ho; n’estem ja farts de viure amb totalitaris...

Si, vosaltres sou els feixistes. Els que haveu fet aquestes pintades a la persiana de ferro de la GPE Manigua, i tots aquells que pensen igual, i promouen, financen, i recolzen, aquest nou dogma religiós d’exclusió de tot allò que no sigui blaugrana, i per extensió i concretant, d’aquells que els hi han plantat cara esportivament durant més d’un segle, agafant-se al dret legítim d’una pluralitat esportiva mai ben reconeguda i mai assimilada.

Si, vosaltres sou els feixistes, i tots els que pretenen imposar una manera de pensar, d’adoctrinament als demés i neguen qualsevol dret a ser o pensar diferent, en qualsevol ordre de la vida, i en el futbol, no pot ni té que ser, una excepció.

2 comentaris:

Fernando J. Cansado ha dit...

Pues sí, lamentable la actitud de "algunos".

Anònim ha dit...

CULÉ I HOME DE BÉ NO POT SER!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M