dimarts, 19 de gener del 2010

I LLIGA, "SOMRCDE"





I LLIGA SOMRCDE


Dintre de la campanya SOMRCDE iniciada des de l’àrea social del RCD Espanyol ens complau presentar-vos la 1ª lliga social de futbol 7: Lliga SOMRCDE

Aquesta competició, que s’iniciarà la segona setmana del mes de febrer, neix amb la vocació de fomentar els valors d'esportivitat i convivència en el àmbit de la família espanyolista, oferint a tothom la possibilitat de jugar al menys un partit en el Estadi de Cornellà-El Prat.

Aquest partit formarà part de la jornada de cloenda del campionat que es desenvoluparà durant els mesos de febrer, març, abril i maig entre les dues seus determinades per l'organització a instal.lacions esportives de Cornella i Sant Adrià del Besós ( ciutat esportiva RCD Espanyol).

A la pàgina web www.lligasomrcde.com trobareu tota la informació referent a les condicions per inscriure's així com el reglament de la competició.

Cal destacar que dins del preu d'inscripció s'inclouen tots els aspectes necessaris pel correcte desenvolupament de la competició: Director de torneig, equipació complerta per tots els membres de cada equip, arbitratges, assegurances mèdiques,.....
A més d’altres promocions addicionals, com són: Entrades per al menys un partit del R.C.D. Espanyol i interessants descomptes a la botiga RCDEstilshop.

Esperem les vostres inscripcions!!!!!

Una abraçada


Ricart Magaña
Dtor. Torneig

e-mail: info@lligasomrcde.com
telf. Informació Torneig 93 448 71 72




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M