diumenge, 17 de gener del 2010

EL FILIAL FEMENÍ DERROTA AL LÍDER
EN UN ENCONTRE EMOCIONANT FINS EL FINAL













RCDE Femení “B”: 3 – CD Sant Gabriel: 2

Derroten al líder i son segones a la classificació igualades a punts

El RCD Espanyol Femení “B” ha obtingut el triomf davant el líder Sant Gabriel, en encontre corresponent a la jornada 16ena. de lliga (1a. de la segona volta), en Primera Nacional Femenina. En un partit disputat sota la pluja, en horari de les 14:00 hores i gairebé sense públic, el conjunt de Carlos Gómez, ha superat el cop fort d’encaixar un gol ben aviat, ha plantat cara al conjunt col•legial, s’ha crescut en el segon temps, li ha donat la volta al marcador quan ha tingut superioritat numèrica guanyant en les acaballes del partit, i encara ha estat a punt de conquerir el gol-average particular (a l’anada va guanyar 3-2 el Sant Gabriel). Un gol en el darrer sospir de les visitants no ha evitat el triomf perico, però ha deixat el gol-average particular empatat i per tant pendent fins el darrer partit, i ha evitat que l’Espanyol pugi al primer graó del pòdium de la classificació.

Gerro d’aigua freda, només començar...
No ha començat gairebé l’encontre pels interessos del equip de Carlos Gómez, ja que als cinc minuts de joc i en la primer jugada de perill, una obertura a l’esquerra de l’atac visitant ha acabat amb una rematada a l’escaire, creuada, de Gemma Ruano.

El Sant Gabriel ha controlat el partit sense passar gens d’ angunies en la primera meitat del primer temps. Mica a mica, l’Espanyol ha intentat acostar-se amb perill a les immediacions de l’àrea col•legial, però sense profunditat i sense ocasions, tret d’una gran ocasió en la que la vaselina de Marta Yañez, se n’ha anat desviada per molt poc quan ja estava batuda la portera Jessy.

El Sant Gabriel ha pogut sentenciar el partit, primer amb una rematada creuada que s’ha marxat fora desviada a la dreta d’Elvira Serra i la segona ocasió, (la més clara del partit) quan Cristina Baudet s’ha quedat sola davant Elvira i ha tingut el gol en les seves botes en una doble rematada que increïblement la portera d’Argentona ha rebutjat en les dues ocasions.

Les blanc-i-blaves han portat perill tan sols en un servei de cantonada que s’ha passejat per l’àrea sense rematadora i en xut de Carla Gómez per sobre el travesser.

Canvi de decoració en el segon temps
Amb dos canvis, Carlos Gómez ha volgut canviar la cara a un Espanyol B molt temorós del líder i que no ha tingut la profunditat desitjada. Laura Carriba i Eli Sivera (hat trick la passada jornada), han substituït a Alexia (lesionada, amb molèsties que l’han impedit continuar) i Leticia.

Laura Carriba ben aviat ha gaudit d’una bona ocasió, però s’ha entretingut massa en la resolució de la jugada en l’àrea i Jessy es fa amb la bola. Mentre, Cristina Baudet seguia portant maldecaps a la defensa espanyolista per la banda dreta del seu atac amb una jugada individual fins línia de fons i centrada molt tancada que bloca segura, Elvira.

Elena empata, i els punts en joc...
Passada de Carla a Elena, controla, avança i davant Jessy li eleva l’esfèrica lluny del seu abast. El partit era empatat, i començava altre cop i amb guió diferent.

Cristina González, la ex de la PBB de la Roca, ho provava amb un llançament de falta que surt fora. L’Espanyol B per la seva part, a punt de donar l’ensurt en un còrner llençat per Yañez que Jessy s’anticipa a la rematada de Laura. La millor ocasió, un xut col•locat d’ Eli Sivera que treu amb la punta dels dits a còrner la meta visitant en una gran intervenció.

Linda també s’ha hagut de marxar lesionada, i el partit semblava que acabaria amb la igualada a un gol, màxim després que el Sant Gabriel no aprofités una acció en la que la falta perillosa llençada es rebutjada per Elvira Serra com pot, i avanç que remati una davantera, una defensora espanyolista rebutja amb contundència, reclamant una pena màxima els visitants. Des de la nostra posició, la porteria contraria no podem ni afirmar-lo ni desmentir-lo. L’àrbitre deixar seguir el joc.

A falta de tretze minuts pel final, Gemma Ruano (autora del gol visitant) veu la segona cartolina i deixa al seu equip amb deu. Això ho aprofitarà l’Espanyol B per posar de manera ja descarada setge a la porteria visitant.


Minuts finals trepidants i triom espanyolista
Però a falta de cinc minuts per la fi del partit, Laura Carriba culmina una llarga jugada en la que s’intuïa el gol, però aquest no arribar fins que el xut potent de la ex del Barça i Estartit, acaba allotjant-se dins la porteria del conjunt taronja.
Un minut abans dels noranta reglamentaris, Elena posa de nou a prova a la portera Jessy, en un gran llançament que fa volar a la portera visitant amb una gran intervenció enviant a còrner. L’Espanyol no es conforma amb el triomf mínim, va a per el average, i demostra que la millor defensa és un bon atac, i en el primer minut de l’afegit Elena de gran xut des de la frontal aconsegueix un gran gol, col•locant el 3-1 que donava el liderat al conjunt perico.

Un llançament de falta passant gairebé tres minuts del temps reglamentari, a càrrec de Carol Miranda, es passeja entre defensores i atacants, i acaba dins la porteria d’Elvira elevant a definitiu un 3-2, idèntic resultat del partit d’anada.
Gran triomf espanyolista, gran esforç de les espanyolistes que mereixien ser líders però aquest darrer gol de Carol, farà que el Sant Gabriel una setmana més encapçali la classificació. Queda molta lliga i el Sant Gabriel és candidat al ascens. L’Espanyol B, resultats al marge, està portant a terme una tasca formativa, de la que ben aviat veurem els resultats amb noies que passin al primer equip per la seva qualitat.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol Fem. “B”: Elvira, Linda, Silvia Vila, Sara García, Andrea Pereira, Elena Fernández, Carla Gómez, Leticia, Brenda, Marta Yañez, i Alexia.
Substitucions: Laura Carriba per Alexia, m. 46; Eli Sivera per Leticia, m. 46; Carla Cotado per Linda, m. 80. Altres suplents: Natàlia (p.s.), Lara Gómez.

CD Sant Gabriel: Jessy Cobos, Laura Caballero, Judit, Herru, Julia, Carol Miranda, Cristina Baudet, Eva Llamas, Cristina González, Esther Gimeno, i Gemma Ruano.
Substitucions: Esther Martínez per Cristina González, m. 69; Yasmina per Esther Gimeno, m. 74. Altres suplents: Erika (p.s). i Mariona.


Àrbitre: Javier Ramos Sánchez del comitè territorial català, assistit en bandes per Felix Ariza i Pablo Andrés Pena. Ha mostrat cartolines grogues a Leticia, m. 32, Sara García, m. 54 per part espanyolista i per part visitant a Laura Caballero, m. 53, Gemma Ruano (m. 60’ i 77’)

Gols: 0-1: Gemma Ruano, m. 6; 1-1: Elena Fernández, m. 54; 2-1: Laura Carriba, m. 85; 3-1: Elena Fernández, m. 90; 3-2 Carol Miranda, m. 92.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit disputat sota la pluja en horari poc habitual (14:00 hores) davant molt poc públic. Presenciant l'encontre varies jugadors del RCDE Femení "A", que es van quedar després del seu encontre per donar suport al conjunt filial. En el conjunt visitant, varies jugadores amb passat espanyolista: Carol Miranda, Eva Llamas, la portera suplent Erika, al marge de les que no han disputat l’encontre, Rocío Serrano i Núria Guardia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El segundo gol del SanT Grabiel, lo tendria que haber anulado el colegiado, ya que la jugadora que lanzo la falta, fue atendida por el masagista, y se quedo en el terreno de juego lanzado la falta.
(cuando entra el masagista al campo para atender a una jugadora,tiene que abandonar el terreno de juego.

Anònim ha dit...

Hola blanc-i-blaus/ves:
RCD Espanyol femení va demostrar que és el millor equip de la ciutat de S Adrià,no només el A és el millor també el B, que va guanyar justament, al final es va saber imposar materialitzar les ocasions de gol i amb bon joc.
Fins després. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M