dijous, 21 de gener del 2010

REMUNTADA DEL RCDE INFANTIL "A",
QUE SEGUEIX A UN PUNT DEL LÍDER












RCDE Infantil “A”: 3 – UE Lleida: 1

De menys a més
El RCDE Infantil A va derrotar a la UE Lleida en encontre disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià, després de que els de la terra ferma s’avancessin en els primers minuts en el marcador. Un molt bon segon dels espanyolistes van fer possible la remuntada després que al descans s’arribés amb igualada a un gol.

Va sorprendre el conjunt del Segrià, ja que en la primera acció de perill (m.2’), un xut dins l’àrea va superar al meta espanyolista després que la defensa espanyolista no pogués evitar una penetració per la lateral esquerra de l’àrea de càstig.
El Lleida va gaudir tres minuts després d’una bona ocasió en un lliure directe, però la pilota es va marxar per sobre el travesser.

Al conjunt espanyolista li costava arribar amb claredat a les immediacions de l’àrea lleidatana, i Mula, va ser qui ho va provar primerament amb un llançament directe de falta desviat. Bochi, en acció característica, va driblar fins i tot a la seva ombra, penetrant pel centre de l’àrea acabant la jugada a còrner sense pogué assolir el seu objectiu final.

L’Espanyol ja dominava el joc i havia imposat la seva llei al centre del camp, quan al minut 27, es llença un còrner i el posterior refús de la defensa lleidatana, l’aprofita Mula per empatar l’encontre amb un potent tret.

La darrera acció del primer temps, correspongué a un Lleida que obligar a David a treure amb la punta dels dits una pilota enverinada, enviant a còrner.

En el segon temps, l’Espanyol va ser dominador absolut del joc i ben aviat es van anar succeint les ocasions de gol en l’àrea lleidatana. Fruït del intens domini, als primers minuts de la represa, Moha disposa d’una ocasió en la que la seva rematada a boca de canó, es rebutjada pel meta amb el peu, i el refús del porter li cau a Samper, que remata fregant el pal dret amb un xut ras.

Als 14 minuts del segon temps (cada temps dura 35’), Moha rep una bona pilota al segon pal lliure de marca i xutant a trencar, posa per davant al conjunt de Jacint Magrinyà.
Lauren té el tercer en les seves botes, quan s’escapa i en l’u contra u, xuta al cos del porter lleidatà.

El Lleida va tenir opcions, sobre tot després d’una errada en el rebuig de Solanelles, quan s’escapa l’exterior visitant i envia una passada al segon pal que per molt poc no pot ser aprofitada per cap company.

Però aquesta jugada va ser més producte d’una errada pròpia que per que el conjunt del Segrià es llencés clarament a per l’empat. Al contrari, l’Espanyol disposar d’ocasions per sentenciar el partit i al final ho acabaria aconseguint. Abans, però, una centrada de Samper a la zona del segon pal, i Bochi incomprensiblement de primera remata tot sol errant un clar gol. O una centrada molt tancada de Moha que surt a un parell de pams del pal esquer de la porteria visitant.

L’Espanyol seguir insistint i un xut d’Alfredo Vega surt gairebé llepant el travesser. En els darrers instants, Raul que havia sortit avançat el segon temps, aconsegueix rematar molt bé, una bona centrada, fent el tercer gol que seria ja, resultat definitiu.
L’equip de Jacint Magrinyà, ocupa la segona posició a un punt del líder, el Barcelona.

RCD Espanyol: David Pedro, Solanelles, Esteban, Pablo, Maxi, Genís (cap.), Bochi, Albert, Lauren, Mula i Moha.
En el segon temps, Alfredo per Albert, Samper per Pablo, m. 36; Fernando per Mula, m. 45; Agustín per Esteban, m. 51; Juba per Solanelles; Raul per Lauren, m.64.

Gols: 0-1, m. 3; 1-1: Mula, m. 27; 2-1: Moha, m. 49; 3-1: Raul, m. 67.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M