dissabte, 23 de gener del 2010

DOS GOLS D'ALEX EN EL 2on.TEMPS
DONEN EL TRIOMF AL JUVENIL "A" (2-0)















RCDE Juvenil “A”: 2 – UD At. Gramanet: 0

Triomf del líder del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, el RCD Espanyol, en vèncer a la UD At. Gramanet per 2-0, amb gols aconseguits per Alex en el segon temps, després d’un primer temps força ensopit i amb poques ocasions.

Dolent primer temps
La Gramanet s’ha defensat molt be en el primer temps i ha evitat que el conjunt espanyolista fes el seu habitual joc. L’equip perico no ha gaudit de la profunditat que té en altres ocasions al no haver estat encertat per bandes (Dani Nieto ha hagut d’anar-se al centre davant lo poc que entrava en joc per la dreta, i Tello no ha jugat per estar sancionat a conseqüència de l’expulsió el dia del Mallorca).

El primer xut ha estat en el primer minut de joc per la Grama. No obstant, les ocasions clares de gol han brillat per la seva absència en el primer temps, i les jugades més perilloses han correspost al conjunt blanc-i-blau. La millor jugada del primer temps ha estat per l’esquerra (on tant Angel com Víctor Álvarez i Pirulo quan queia a la banda, han mostrat molt més encert i perillositat), en una paret entre Víctor Álvarez amb Pau, que ha acabat amb una centrada del lateral (avui extrem esquerrà) molt tancada i que no ha arribat al seu destinatari.

En el darrer minut del primer temps, una falta llençada per la Grama ha estat rebutjada per Mozó sobre la pròpia porta, sortint a còrner perillosament.

Millor segon temps
En el segon temps, el tècnic espanyolista mou fitxa davant el pèssim rendiment de l’equip que no pot superar la teranyina colomenca. Surten Pere per Adrià Blanchart, ocupant el cantó dret de la defensa, i Juli Serrano ho fa per Pau, reestructurant-se la línia de cobertura amb Juli com a central esquerrà, Mozó, central a la dreta, i Angel com a lateral. Després, amb la sortida d’Albert Blázquez per Vega, Pere avançarà la seva posició per davant de Blázquez.

L’Espanyol, s’ha de dir, ha sortit molt diferent en el segon temps; de bon principi ha anat per feina, acorralant al conjunt colomenc. Així, una centrada de Pirulo en el llançament d’un servei de cantonada, ha estat rematada per Nieto a la zona del segon pal, sortint la bola fora a un metre del pal.
La segona ocasió espanyolista en el segon període, ha estat mitjançant una centrada molt bona de Pirulo que en el segon pal Víctor Álvarez no ha arribat a rematar tot i llençar-se en planxa. Una centrada de Molina, tampoc té el remat desitjat, a càrrec d’Alex.

En el minut 58, el dorsal set visitant Alex, veu la segona cartolina i ha d’abandonar el terreny de joc. A partir d’aquest moment, l’Espanyol ja es convertirà de manera rotunda en dominador del joc i el gol serà solament qüestió de temps per que arribi.

Després de varis llançaments de cantonada consecutius, de domini intens, una errada del meta colomenc en el rebuig de la bola, fa que l’esfèrica li arribi a Alex Rodríguez totalment sol, i driblant la sortida del porter visitant, marqui de remat ras i creuat.

L’Espanyol cobrava avantatge en el marcador i anava a pel segon. Una centrada de Víctor Álvarez, es rematada per Dani Nieto de cap, rebotant al jugador colomenc Adri i sortint a còrner. De nou la mateixa jugada ja vista anteriorment: Servei executat per Pirulo al segon pal, i Dani Nieto remata de cap ajustat de nou al marc, però fora.

L’Espanyol sentència el partit quan una centrada del lateral Ángel Martínez per l’esquerra es rematada per Alex amb l’espatlla quan es llença en planxa en el centre de la frontal de l’àrea petita.

Ramon Guerrero dona entrada a Marc Nierga (?) en el minut 84, fet que l’impedeix fer-ho demà a Sadrià amb el seu equip, el Juvenil “B” davant el Cornellà “B”. Alex Rodríguez ha tingut en les seves botes la possibilitat d’anotar un “hat trick” quan rebent de Pirulo en profunditat s’ha quedat sol davant Siset, i encarant al meta colomenc, no l’ha pogut superar en l’u contra u.
Finalment, ho ha aconseguit en altre jugada, al definir després d’una assistència de Molina, però el col•legiat Israel Simón del Pino a instàncies del jutge auxiliar ha invalidat la jugada per suposada (i molt qüestionable decisió), posició anti-reglamentària del davanter espanyolista.

Aquest triomf permet seguir mantenint com a mínim, l’avantatge de dos punts, en espera que disputin els seus respectius encontres els altres dos equips perseguidors, i talla la ratxa dels dos encontres jugats a Ses Illes, en que la victòria s’ha allunyat del conjunt de Ramon Guerrero.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Blanchart, Ángel, Mozo, Álvaro Vega, Molina, Dani Nieto, Pau, Pirulo, Víctor Álvarez, i Alex.
Substitucions: Pere per Blanchart, i Juli per Pau, m. 46, Blázquez per Vega, m. 58; Marc Nierga per Dani Nieto, m. 84.

UD. At. Gramenet: Siset; Nacho, Joan, Aitor, Edgar, Iván, Álex, Gueri, Estrada, Manu i Adri.
Substitucions: Pagán per Joan, m. 65; Xavi per Gueri, m. 80; Dani per Iván, m.85

Àrbitre: Israel Simón del Pino, del comitè territorial català. Cartolines grogues a Alex (Gramanet), m. 23 i 58, Adri, m. 25, Alex (RCDE), m. 32, Angel, m. 44, Víctor Álvarez, m 87.

Gols: 1-0: Alex, m. 64; 2-0: Alex, m. 79.

Incidències: Jornada 19ena. del campionat de lliga, Divisió d’Honor Juvenil. Partit disputat al Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, a fi de preservar la gespa del camp 1. Temperatura suau, ambient humit, cel ennuvolat
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M