divendres, 7 de maig del 2010

ACCÈS DIUMENGE A SADRIÀ, PELS SOCIS.

TAMUDO CONVOCAT. POCHETTINO FACILITA LA LLISTA QUE LA INTEGREN ELS SEGÜENTS JUGADORS : Kameni, Cristian Álvarez, Amat, Roncaglia, Pillud, David García, Didac Vila, Víctor Ruiz, Forlín, Moises, Verdú, Callejón, Coro, Marqués, Iván Alonso, Osvaldo, Ben Sahar i Tamudo.

Els socis del futbol femení, els del RCD Espanyol i els carnets or, plata i blau de la Fundació Privada del RCD Espanyol tindran accés preferent a la tribuna de la Ciutat Esportiva, fins a esgotar l'aforament, en el partit entre el Femení A de l’Espanyol i el Rayo Vallecano que es disputarà aquest diumenge a partir de les 12.35 hores.

Per gaudir d’aquest avantatge hauran de passar per taquilla a recollir la seva invitació per la Tribuna presentant el carnet pertinent.

L’entrada per aquest partit serà gratuïta per tothom.

En el partit de l’Espanyol B contra l’Alcoià (diumenge, 18.00 hores), els socis de l’Espanyol i els carnets or, plata i blau de la Fundació tindran l’entrada gratuïta i per poder accedir a tribuna hauran de recollir una invitació, fins a esgotar l'aforament, a la taquilla presentant el carnet pertinent.

Les entrades pel públic seran de general a 10 euros.

R.C.D. Espanyol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
ÉS UNA AUTÈNTICA VERGONYA LA FACILITAT QUE DONA L'ESPANYOL ALS EQUIPS CONTRARIS FEMENINS PERQUÈ ENTRIN GRATIS. A VALLECAS A NOSALTRES ENS VAN COBRAR 5 E, PERQUÈ L'ESPANYOL DEIXA ENTRAR GRATIS ALS DE VALLECAS, QUANT POSARAN TAQUILLA PER DONAR LES INVITACIONS A TRIBUNA? ELS DEL RAYO VINDRAN GRATIS AMB BUSOS. NO SERIA NEGOCI X L'ESPANYOL COBRAR-LIS 5 € X 500 PERSONES=2500€? DESPRÉS ESTEM AMB CRISI I NO APROFITEM LES OPORTUNITATS X TENIR RECURSOS X ALS EQUIPS DE L'SPANYOL FEMENINS.
ADÉU. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M