dimecres, 5 de maig del 2010

INJUST EMPAT D'UN CADET "A" AMB BAIXES
QUE ESTAVELLA TRES PILOTES ALS PAL








RCDE Cadet “A”: 0 – EF Gironès-Sàbat: 0

Empat abans del derbi
Un Espanyol Cadet “A” va afrontar un encontre més, de nou molt minvat per les baixes (fins a un total de tretze ja que Arroyo, Juanjo, Miravent i Lucho eren amb el filial, i Albarrán, Aitor, Coco, Luis, estaven lesionats afegits als lesionats de llarga duració com son Casado i Pablo, més els casos de Jacobs, Sandro Armas i Pedro que han causat baixa durant la temporada per diferents motius). El conjunt de Fran Navarro va jugar amb tres membres del planter del Cadet B com van ser Adrián, Sergio, i Javi Salinas.


Amb aquest panorama l’Espanyol va disputar la jornada previa al derbi del proper dissabte, davant un Gironès-Sàbat que es va defensar molt bé i amb la fortuna de cara va marxar-se amb un punt en un partit dominat per l’Espanyol i que va gaudir d’ocasions per obtenir el triomf, situació que finalment no va tenir lloc.

El Gironès – Sàbat va començar dominant els primers minuts, fins que mica a mica l’Espanyol va anar agafant el comandament al mig del camp. La primera ocasió dels locals, una rematada de Mesa que obliga a intervenir al porter visitant. Més clara encara, una passada en profunditat de Mesa a l’espai per Oscar Medina, i aquest amb un bon xut sense molt angle, fa lluir altre cop al porter del Gironès que toca lo just per que el pal de la porteria acabi fent la resta.

Els visitants es van acostar amb perill en un contracop en el que Pau no va estar molt fi en la sortida, però sortosament no van pogué els gironins culminar la jugada en primera instància gràcies a la bona acció de la cobertura espanyolista i en segona instància, Pau, es llença als peus del possible rematador evitant mals majors.

Una jugada en la que semblava que Oscar Medina havia perdut la bola davant l’acció del defensor visitant, però lluitant acaba ficant la bota i robant-li la cartera cedint un pèl massa llarga la passada letal a Javi Salinas totalment sol al mig de l’àrea petita. Un xut de Javi creuat, se’n va fora en les acaballes del primer temps.

En el segon temps, l’Espanyol incrementà més encara el seu domini i continuà buscant un gol que mai arribaria, però sense rendir-se fins el xiulet final del col•legiat.
Oscar Medina ho tornar a intentar en dues ocasions, primer amb aturada del porter a un xut feble i la segona ocasió amb una centrada de Manel des de l’esquerra.

Més perill en una centrada xut de Manel, que remata Javi Salinas en la zona del segon pal i entre la mà del meta i la creueta eviten el gol espanyolista.
Eren minuts d’atac constant dels espanyolistes que tornen a estavellar una pilota a la fusta (la tercera) quan Javi xuta des de la frontal a la base del pal.

Tampoc una xilena de José Manuel Rios en el punt de penal té la fortuna d’aconseguir el seu objectiu. Ho proven des de fora de l’àrea com un xut de Javi que se li escapa al porter i d’esquenes Javi Salinas es fa amb el refús, pivota sobre si mateix, xuta i quan ja el porter està clarament superat, treu un defensor sota pals de la mateixa línia de gol.

El Cadet A va perforar la porteria en un llançament de falta penjat al segon pal, pentina Salinas i Ríos marca a plaer tot sol, però la col•legiada Victoria Petrova, anul•la el tant per posició anti-reglamentària.

En els darrers instants, l’Espanyol llençà varis serveis de cantonada i faltes com una executada per Manel en la que el central Pifa incorporat a l’atac va rematar, però de nou el meta va salvar el gol perico.

Al final, empat a zero injust a tenor dels mèrits realitzats per uns i altres. Dissabte a les 14:00 desigual derbi en Sadrià. Un Espanyol mol disminuït per les baixes, davant un Barcelona que no ha cedit ni un sol punt al llarg de tota la temporada i que com sol ser habitual igual baixa jugadors del Juvenil B tal com va fer a l’anada. David contra Goliat, però malgrat les adversitats, els jugadors del RCDE donaran lo millor de si mateixos per que salti la sorpresa dissabte.


RCD Espanyol: Pau, Adrián, Pifa, Ríos, Manel, Sergio, Adrián Ruiz, Mesa, Oscar Medina, Javi, i Salinas.
No va realitzar cap canvi l'Espanyol, al no disposar d’efectius en les mínimes condicions físiques per sortir a jugar.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Al ser dia festiu (1er de Maig) no hi va haver-hi escola, i per tant el partit es va disputar en el poc habitual horari del migdia del dissabte.



CLASSIFICACIÓ LLIGA DIVISIÓ D'HONOR CADET

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

84

28

28

0

0

124

10

2

R.C.D. ESPANYOL

70

28

22

4

2

69

16

3

U.D. CORNELLÀ

58

28

19

1

7

64

38

4

U.F.B. JÀBAC I TERRASSA

54

27

17

3

7

49

24

5

F.C. GIRONA

49

28

15

4

9

48

38

6

C. GIMNÀSTIC T.

36

28

10

6

12

37

42

7

ESCOLA F. GIRONES-SABAT

35

28

10

5

13

39

56

8

U.D. At. GRAMANET

34

28

9

7

12

33

40

9

C.E. MERCANTIL

33

28

9

6

13

38

50

10

C.F. DAMM

32

28

9

5

14

34

47

11

U.E. VILASSAR DE MAR

31

27

8

7

12

34

43

12

C.E. EUROPA

29

27

9

2

16

31

56

13

C.F. BADALONA

29

28

8

5

15

27

41

14

C. ESCOLA F. GAVÀ

26

28

6

8

14

31

64

15

U.E. BARRI SANTES CREUS

22

27

6

4

17

30

56

16

F. ESP. MATARÓ

10

28

3

1

24

26

93



3 comentaris:

Anònim ha dit...

mucha suerte para el sabado
siempre con la cabeza alta
un perico

Anònim ha dit...

Es possible saber perque va plegar el jugador Jacobs?sembla ser que quan va demanar la baixa cap directiu es va dignar a parlar amb ell i els seus pares.Quin tracte mes "gos" que han tingut amb un jugador ejemplar que ho ha donat tot per aquest club i que durant 7 anys ha estat fent viatges desde Figueres a Barcelona.A mes el "Sr" Fran Navarro i el colega Kiko l,han putejat tot lo que han pogut.

Josep Maria ha dit...

Para el perico, suerte para el sabado y para siempre. En cuanto al segundo comentario, esa es la versión de una de las partes y tampoco me extrañaría que fuera así viendo ciertas actuaciones en el seno del futbol base recientemente, pero como coprenderéis yo no estoy dentro y por tanto no puedo opinar con suficiente conocimiento de causa más que aquellas cosas que vas oyendo pero siempre hay también la otra parte en todos los órdenes de la vida.
Mucha suerte para ERic Jacobs en el Figueres y en el futuro. Solo puedo decir esto. La versión que has expuesto queda aquí reflejada. Yo ni quito ni pongo.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M