dimarts, 4 de maig del 2010

L'ALEVÍ "B" CELEBRA EL TÍTOL
AMB GOLS I BON JOC DAVANT EL CUER.
















RCD Espanyol Aleví “B”: 9 – AEC Manlleu "B": 0

Altre golejada per celebrar el títol
El RCDE Aleví B va derrotar al cuer de la categoria, l’AEC Manlleu per un contundent 9-0 en un partit sense cap tipus d’historia que els espanyolistes ja dominaven a plaer des dels nou minuts de joc quan el marcador reflectia ja un definitiu 3-0. Va ser la festa sobre la gespa en el dia en que el conjunt de Miguel Ángel Samprón celebrava el títol de lliga conquerit a Terrassa una setmana abans.

L’Espanyol va sortir molt endollat al camp, i al segon minut de joc, Pol obria el marcador d’un xut des de la frontal recollint una pilota morta, superant per alt al porter osonenc. Tan sols dos minuts després, un servei de cantonada serveix a Marc Bernils per fer el segon.

Josep va pogué fer el tercer en un u contra u davant el porter visitant, però no va estar encertat en la resolució de la jugada i el porter va rebutjar. Només dos minuts després, un centre xut per l’esquerra amb paràbola que no pot aturar el meta no gaire afortunat, i en la mateixa línia de gol, Josep rematxa la jugada marcant el tercer.

Amb el 3-0 va haver-hi una estona en la que els espanyolistes van aixecar el peu de l’accelerador –cosa totalment lògica veient el frenètic ritme dels primers compassos del partit – i inclòs el Manlleu va intentar lligar alguna jugada, cosa fart difícil tot sigui dit davant la superioritat blanc-i-blava.

Amb tot, les jugades de perill van ser pels espanyolistes, com una centrada de Josep arribant a línia de fons que no troba rematador o un servei de cantonada des de l’esquerra que remata Fode als peus del porter.

La primera acció de perill i pràcticament única dels visitants en el primer període, va ser una pèrdua de Joel en banda esquerra que provocar el contracop osonenc i el dorsal 7 va tenir l’ocasió de superar a Alex Vega, però el meta local va rebutjar a còrner.

Arnau amb un llançament a mitja alçada va fer el quart a set minuts del final del primer temps, després de culminar una bona jugada en la que la passada en profunditat de Guillem a Josep acabar amb la centrada del exterior espanyolista a Arnau i aquest amb una gran definició va establir el 4-0.

Uns minuts abans de marxar-se als vestidors, Fode va rematar, rebutja el porter del Manlleu i l’esfèrica li cau a Guillem que marca per alt.

En els segons trenta minuts, l’Espanyol continuar amb la seva exhibició de bon joc i gols, i ben aviat, Fode aconsegueix el sisè al rematar una pilota que rebutja en curt el porter osonenc al interceptar el remat de Guillem. Anteriorment, Fode ja havia disposat d’altre ocasió però la seva rematada havia acabat sent rebutjada pel porter amb el peu.
El davanter espanyolista va tenir un u contra u, però un pèl forçat no podrà sortint-se bé del regat al porter i el seu xut sortirà fora ajustat al pal esquer.

Al minut 50, el Manlleu té la gran ocasió per marcar el anomenat gol de l’honor al intentar transformar una pena màxima en que ha estat castigat el conjunt blanc-i-blau. Però ni per aquestes els manlleuencs aconsegueixen perforar la porta espanyolista; el llançament va mig metre fora ajustat al pal dret.

El porter del Manlleu evitar el setè en una rematada de Josep a boca de canó després d’una bona centrada de Joel que va arribar fins línia de fons. Dani Reina, aprofitant una passada excel•lent de Fode, l’acaba aconseguint en el minut 55’.
Similar jugada amb els mateixos protagonistes però en ordre invers; Reina centra des del lateral i Fode remata sortint llepant l’esfèrica el pal dret.

A tres minuts pel final, Josep remata ajustat al pal dret un centre perfecte de Joel i fa el vuitè. Amb el darrer gol obra de Arnau, l’Espanyol tanca el compte golejador i estableix el resultat final de 9-0.



RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Marc Barnils, Joel, Marc Balmes, Dani Martín, Josep, Pol, Arnau, Guillem i Fode.
Substitucions: Adrià, Jairo, Albert, Ismael, i Sergi per Alex Vega, Dani Reina, Barnils, Pol i Josep, m. 31.
Al minut 52, després del penal errat pel Manlleu, tornen a sortir Reina, Barnils, Pol i Josep per Balmes, Martín, Guillem, Arnau. En el minut 58’ Arnau per Fode.

Gols: 1-0: Pol, m. 2; 2-0: Barnils, m. 4; 3-0: Josep, m. 9; 4-0: Arnau, m. 23; 5-0: Guillem, m. 26; 6-0: Fode, m. 34; 7-0: Dani Reina, m.55; 8-0: Josep, m. 58; 9-0: Arnau, m. 60.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Jornada 28ena del Campionat de Preferent Aleví, grup segon. L’Espanyol, ja era campió matemàticament, però el conjunt del Osona no s’havia adonat del tema i els nens del conjunt quatribarrat no van fer passadís al campió al sortir al camp.

Al descans, un cop se’ls hi devia fer aquesta observació, molt esportivament van realitzar el passadís al sortir al terreny de joc, per disputar el segon temps (veure darreres fotos).
Els familiars dels nens celebraren el títol, amb una traca abans de començar l’encontre (veure primera foto).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M