dilluns, 3 de maig del 2010

L'INFANTIL "B", CAMPIÓ.

L'HORARI UNIFICAT DE LA JORNADA DE LLIGA (37ena. DISSABTE 21:00 hores) PERMETRÀ A L'AFICIÓ ESPANYOLISTA ANAR A RECOLZAR AL FILIAL A SADRIÀ (HORARI UNIFICAT, DIUMENGE A LES 18:00h.)
















RCD Espanyol Infantil “B”: 2 – Fundació Esp. Mataró: 1

Campions !!!

El RCD Espanyol Infantil “B” es va proclamar dissabte, campió de lliga del grup segon de Preferent infantil, en derrotar a la Fundació Esportiva Privada Mataró per 2-1 aprofitant la punxada del segon classificat, el Peralada a Terrassa.

No va ser un partit fàcil com molts dels que ha guanyat el conjunt de Dani Fernández; un Espanyol que al llarg del campionat ha estat el millor de la categoria en quant a defensa i a joc, però que ha tingut sempre molts problemes a l’hora de convertir les ocasions en gol. Dissabte no va ser una excepció i va guanyar després que Richard transformés una de les moltes ocasions que l’Espanyol va gaudir al llarg del encontre quan el resultat mostrava l’empat a un gol.

I es que als tres minuts ja l’Espanyol mitjançant Richard, va gaudir d’una ocasió molt clara en la que el davanter espanyolista es va quedar totalment sol davant el meta mataroní, i en l’u contra u va rematar fora.

El Mataró es va defensar bé en aquest primer temps, tret de l’ocasió esmentada, i l’Espanyol ho va provar amb llançaments llunyans com un de Marc que va sortir fora a la dreta o en un servei de cantonada en el que Julio va rematar de cap fora.
Els del Maresme van portar perill amb un llançament de falta penjat sobre l’àrea blanc-i-blava que el meta perico va aturar la rematada de cap del davanter visitant llençant-se a la seva esquerra. Un xut des de fora de l’àrea visitant també va comptar amb la bona intervenció del porter espanyolista.

En les acaballes del primer període, al límit dels 35 reglamentaris, un servei de cantonada des de l’esquerra, varis jugadors salten al remat i la bola copeja a l’esquena de Richard, entrant dins.
L’Espanyol prenia avantatge en el marcador, però encara no hi havia res guanyat...

L’Espanyol va pogué sentenciar en el segon temps, quan una pilota dividida arriba primer el porter que Richard, però el rebot li cau a Valls que sense porter xuta a porta buida, i surt fregant el pal esquer.
Es va reclamar penal en una acció sobre Richard, però el col·legiat no va assenyalar res de punible en l’acció del defensor.

Sobrepassat l’equador del segon temps, salta la sorpresa: La Fundació empata mitjançant una rematada en l’esquerra de l’àrea, bombejada, que supera al porter espanyolista.

Amb el gol de l’empat, l’Espanyol que va intentar deixar ja enllestida la lliga dissabte tot i que té suficient marge d’error i un encontre menys al camp del penúltim classificat, es va llençar a intentar marcar de nou. Pablo, que va sortir en el segon temps, li va col·locar una centrada precisa a Richard, però el remat de cap del davanter espanyolista es va marxar per sobre el travesser.

A falta de set minuts per la fi de l’encontre, un desplaçament en profunditat per Richard, que controla, supera la sortida del porter que el dribla pel lloc més difícil tancant-se l’angle, resol amb una bona definició amb xut ras al fons de la porteria.

El propi Richard tingué uns minuts després altre jugada molt clara de gol quan es queda tot sol davant el porter i en l’un contra u amb el meta, li xuta mansament a les mans.
No hi havia ja temps per més, i l’Infantil B espanyolista era ja matemàticament campió.



RCD Espanyol: Agustí, Anthony, Julio, Aaron, Lluis, Marc García, Richard, Alex, Polaco, Oscar Melendo i Javi Navarro.
Suplents: Alejandro, Jonathan (p), Rubén, Roger Claret, Pablo, i Carles Valls.

Gols: 1-0: Richard, m. 34; 1-1: m. 57; 2-1: Richard, m. 63.

Incidències: Jornada 28ena de Preferent Infantil, grup segon. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Ambient assolellat, temperatura agradable.
L’Espanyol infantil B va celebrar el títol amb els seus familiars i el poc públic present, i no va faltar el remullar als membres del cos tècnic un cop va materialitzar-se de manera matemàtica amb el xiulet final del col·legiat.




      Els campions

      Porters
      JONATHAN Puig Fernández
      POL Agustí Blanch


      Defenses
      MARIO Rodrigo Sánchez
      LLUÍS López Mármol
      JULIO J. Pleguezuelos Selva
      ANTHONY Hernández Ramos
      RUBÉN García López
      Oscar MELERO Cordero
      Alejandro "ALEX" López Moreno
      AARON Martín Caricol


      Mitjos
      OSCAR Melendo Jiménez
      MARC García Ribodigo
      ALEJANDRO Delgado Torres


      Mitges Puntes
      ROGER VERDAGUER Torres
      PABLO C. Moffeo Becerra
      Carles VALLS Serra
      DAWID Skowron “Polaco”.
      Roger CLARET "CAPI"
      Pol FERRER Pérez
      ARNAU Pujol Miralles

      Davanters
      RICHARD Mansusu
      JAVIER Navarro Rodríguez
      Sergi CANÓS Tenes (Va causar Baixa durant la temporada)

      Cos tècnic
      Entrenador: Daniel Fernández García
      2n. Entrenador: Andreu Peralta Rodríguez
      Delegat: Joaquín Cardona Bonilla

1 comentari:

andres ha dit...

muchas gracias por tus cronicas amigo perico. te mando un abrazo de parte de loa padres del infantil b. grande nuestro richard...
CAMPEONES
FORCA ESPANYOL!!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M